KotiKodin kukoistusMiksi kokeneet kotiäidit laittavat hammastahnaa kuumennetun silitysraudan päälle: kätevä lifehack

Miksi kokeneet kotiäidit laittavat hammastahnaa kuumennetun silitysraudan päälle: kätevä lifehack

Monet kokeneet kotiäidit tekevät ajoittain sen oudolta vaikuttavan toimenpiteen, jossa hammastahnaa levitetään silitysraudan hieman lämmitetylle pohjalevylle.Tämä saattaa tuntua turhalta, jos ei ota huomioon yhtä hyvin tärkeää seikkaa – hammastahnan hyödyllisiä ominaisuuksia.Mutta puhutaanpa kaikesta järjestyksessä!

Itse asiassa se on tehokas tapa päästä eroon likaantumisesta ja muista epäpuhtauksista, jotka kerääntyvät pinnalle ajan myötä.

Avain tähän on se, että ei ylikuumenna silitysrautaa , vaan hammastahna levitetään, kun silitysrauta on hieman lämmin.Anna hammastahnan kuivua ja poista se sitten lian kanssa kostealla liinalla.Tällä menettelyllä silitysraudan pohjalevy on täysin puhdas.

Vaikka tämä menetelmä vaikuttaa oudolta, se todella auttaa pääsemään eroon noesta ja pidentämään raudan käyttöikää.

Tärkeintä on olla varovainen ja muistaa, että rauta on kuuma.Sitten tämä temppu pitää silitysraudan hyvässä kunnossa pitkään.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten