KotiKodin kukoistusÄlä heitä vanhoja kukkaruukkuja pois: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhoja kukkaruukkuja pois: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Vanhoja kukkaruukkuja ei useinkaan haluta käyttää sen jälkeen, kun kasvi on kuollut tai siirretty.Sen sijaan, että heittäisit ne pois, voit kuitenkin löytää monia luovia tapoja käyttää niitä.

Näistä yksinkertaisista esineistä on hyötyä kodin monilla eri alueilla.Pienellä mielikuvituksella voit luoda ainutlaatuisia ja käytännöllisiä esineitä, jotka paitsi kaunistavat kotiasi myös auttavat sinua järjestämään tilasi.Harkitse seuraavia 8 tapaa käyttää vanhoja kukkaruukkuja.

Ensinnäkin vanhoista ruukuista voi tulla alkuperäisiä kynttilänpidikkeitä.Aseta vain kynttilä sisälle, ja saat tunnelmallisen koristeen romanttisia illallisia tai viihtyisiä kokoontumisia varten.

Toiseksi suuret ruukut ovat omaperäisiä maljakoita tekokukkakimppuihin , jotka voivat koristella sisustusta pitkään.

Kolmanneksi pienet ruukut sopivat erinomaisesti toimistotarvikkeiden säilyttämiseen , ja ne voidaan sijoittaa työpöydälle.Lyijykynät, kynät ja paperiliittimet ovat aina käden ulottuvilla ja järjestyksessä.

Neljänneksi, suurista ruukuista voidaan tehdä istutusastioita muille kasveille.Maalaa tai dekupagaa ne, ja niistä tulee kirkas korostus sisustukseen.

Viidenneksi ruukut ovat erinomaisia lintujen ruokinta-astioita.Kiinnitä ne vain puuhun tai seinään, kaada ruokaa sisään, ja höyhenpeitteiset vieraasi ilahtuvat.

Kuudenneksi, vanhat ruukut ovat ihanteellisia taimiastioita.Istuta niihin siemeniä, ja kun aika koittaa, siirrä kasvit yksinkertaisesti avomaahan.

Seitsemänneksi pienestä ruukusta, jonka pohja on kiinnitetty seinään, voidaan tehdä alkuperäinen hylly partakoneiden, vanupuikkojen tai muiden pienten esineiden sijoittamista varten kylpyhuoneeseen.

Kahdeksanneksi ruukusta voidaan tehdä hauskoja lasten leluja.Maalaa ne kirkkailla väreillä, liimaa silmät ja muut yksityiskohdat – ja voila, uusi lelu on valmis!

Kuten näet, vanhat kukkaruukut voivat saada uuden elämän ja muuttua hyödyllisiksi esineiksi monilla eri aloilla.Älä kiirehdi heittämään niitä pois – ole hieman luova ja voit luoda ainutlaatuisia ja toimivia esineitä, jotka koristavat kotiasi ja auttavat sinua järjestämään tilasi.Kokeile, kokeile uusia ideoita ja yllätyt tuloksesta varmasti iloisesti!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten