KotiKeittiön niksitÄlä koskaan kaada keitettyjen perunoiden vettä pois: tämä keittäminen on erittäin hyödyllistä...

Älä koskaan kaada keitettyjen perunoiden vettä pois: tämä keittäminen on erittäin hyödyllistä kotona

Aliarvioimme usein niiden asioiden arvon, jotka ovat käden ulottuvilla.Yksi tällainen kätevä väline on tavallinen vesi perunoiden keittämisen jälkeen.Älä kiirehdi kaatamaan sitä pois – tämä keitos voi olla hyödyllinen ruoanlaitossa ja puutarhanhoidossa.

Ensinnäkin, perunan keittäminen on kätevää vahvoille hiuksille – sen säännöllinen käyttö tavanomaisen huuhtelun sijasta antaa lukoille voimaa ja kiiltoa.

Toiseksi,.perunavesi sisältää runsaasti tärkkelystä ja vitamiineja, mikä tekee siitä erinomaisen sakeuttamisaineen kastikkeisiin, keittoihin ja muihin ruokiin.

Kolmanneksi, lisäämällä tällaista keittoa leivonta taikinaan saadaan leipiin tai sämpylöihin ilmava ja kuohkea rakenne.

Neljänneksi, älä unohda perunaveden hyötyjä kasveille.Sitä voidaan käyttää sisäkukkien ja puutarhakasvien kasteluun – se vahvistaa niiden juuristoa ja parantaa niiden vastustuskykyä.On kuitenkin tärkeää muistaa, että tällainen liuos ei saisi sisältää suolaa tai muita lisäaineita, ja se olisi käytettävä kahdenkymmenenneljän tunnin kuluessa valmistuksesta.

Viidenneksi, älä myöskään kaada pois arvokasta vettä pastan keittämisen jälkeen – se sopii erinomaisesti huonekasvien ruokintaan.

Älä kiirehdi päästä eroon näin edullisesta ja hyödyllisestä resurssista! Perunaliemi on todiste siitä, että säästäväisyydellä ja kekseliäisyydellä voi säästää rahaa ja saada parhaan hyödyn irti yksinkertaisimmistakin elintarvikkeista.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Oletko koskaan kokeillut käyttää keitettyjen perunoiden vettä ruoanlaitossa tai puutarhanhoidossa? Mikä on sinun mielipiteesi tästä vinkistä?

  2. Perunaveden hyödyt ovat todella hämmästyttäviä! En tiennyt, että sitä voi käyttää niin monipuolisesti ruoanlaitossa ja puutarhanhoidossa. Kiitos vinkistä, tästä lähin en enää kaada perunaveden pois.

  3. En koskaan kaada pois keitettyjen perunoiden vettä! Sen käyttö ruoanlaitossa ja puutarhanhoidossa on erittäin hyödyllistä. Perunavedellä on monia käyttökohteita, kuten vahvistaa hiuksia, sakeuttaa kastikkeita ja parantaa kasvien kasvua. Älä tuhlaa tätä arvokasta resurssia!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten