KotiKäyttötarkoituksetMiksi emännät eivät heitä purkkien kansia pois: 5 tehokasta käyttötarkoitusta

Miksi emännät eivät heitä purkkien kansia pois: 5 tehokasta käyttötarkoitusta

Nykyisessä yhä resurssitehokkaammassa maailmassa on tarpeen miettiä uudelleen kotitaloustavaroiden roolia.Yksi esimerkki tällaisista esineistä, jotka usein lähetetään käytön jälkeen roskiin, ovat lasipurkkien kannet.

Tässä julkaisussa tarkastelemme 5 epästandardia, mutta käytännöllistä tapaa käyttää tarpeettomia kansioita, jotka auttavat sinua koristamaan paitsi talon, myös dacha-tontin.

Ensinnäkin, kannista on helppo luoda käytännöllinen keittolevy – oli se sitten vaikka kahvikuppi pöydälläsi tai jotain tilavampaa.

Toiseksi kannesta voi tulla alkuperäinen neulatyyny tai säiliö säilytystä varten – siihen on kätevä laittaa erilaisia pikkutavaroita ja pieniä esineitä.

Kolmanneksi kannesta voi helposti tehdä sängynmerkkejä , joiden avulla et pääse sekaisin istuttamistasi viljelykasveista.

Neljänneksi kannet voivat toimia pohjana kauniiden puutarhan tai mökin koristeluun tarkoitettujen kukkien tekemiselle.

Viidenneksi kannista voidaan tehdä tuulikelloja , jotka pitävät tuulesta melodista ääntä.

Kuten huomaatte, jopa ei-toivotuista pullonkansista voi tulla materiaalia mielenkiintoisten ja käytännöllisten asioiden luomiseen.Tässä artikkelissa esitellyt ideat ovat vain pieni osa ei-toivottujen korkkien mahdollisista käyttökohteista. Pienellä mielikuvituksella voit keksiä paljon muitakin tapoja käyttää näitä yksinkertaisia mutta monipuolisia esineitä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Miksi näitä ideoita ei ole jaettu aiemmin laajemmin? Miten voi olla, että emme ole hyödyntäneet purkkien kansiin liittyviä mahdollisuuksia aiemmin?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten