KotiVinkit vaatteiden hoitoonMillä kokeneet kotiäidit korvaavat pyykinpesuaineen: 2 aina saatavilla olevaa korjaustoimenpidettä

Jokainen kotiäiti tuntee tilanteet, joissa pyykinpesuaine loppuu mitä sopimattomimmalla hetkellä.Älä kuitenkaan lykkää pesua myöhemmäksi tai tee kiireellistä kauppareissua.Kotona löydät helposti vaihtoehtoisia keinoja tehokkaaseen pyykinpesuun.

Kaksi hyväksi todettua vaihtoehtoa pyykinpesuun jauheen puuttuessa:.

Ensinnäkin harkitse astianpesuainetta.Se voi olla hyvä korvike pyykinpesuaineelle, geelille tai kapseleille.Tärkein edellytys – valitse luonnollisimmat koostumukset, joissa on mahdollisimman vähän aggressiivisia kemiallisia komponentteja.Tällainen pesuaine ei ainoastaan auta poistamaan rasvaisia ja itsepäisiä tahroja, vaan myös antaa lempeän asenteen vaatteillesi pesun aikana.

Toiseksi, jos pidät täysin luonnollisista tuotteista, valmista pyykinpesuaineen koostumus itse.Tätä varten tarvitset tavallista pyykki- tai vauvasaippuaa (palaa tai nestemäistä) ja ruokasoodaa.Saippua raastetaan ja sekoitetaan ruokasoodan kanssa suhteessa 1:2.Tämä koostumus ei ainoastaan pese tehokkaasti jopa monimutkaisia epäpuhtauksia, vaan myös desinfioi kankaan.Valmis seos tulisi kaataa suoraan pesukoneen rumpuun, ei jauheastiaan.

Kuten näet, jopa tilanteessa, jossa pyykinpesuaine on loppunut, on olemassa yksinkertaisia ja edullisia vaihtoehtoja, joilla voit pestä pyykkiäsi tehokkaasti.Astianpesuaine tai kotitekoinen saippuan ja ruokasoodan seos on hyvä keino.Älä siis lykkää pyykinpesua, äläkä murehdi kiireestä ostaa kalliita pyykinpesuaineita!

1. Jokainen kotiäiti tuntee tilanteet, joissa pyykinpesuaine loppuu mitä sopimattomimmalla hetkellä. Älä kuitenkaan lykkää pesua myöhemmäksi tai tee kiireellistä kauppareissua. Kotona löydät helposti vaihtoehtoisia keinoja tehokkaaseen pyykinpesuun. Tässä artikkelissa tarkastelemme kahta hyväksi havaittua tapaa, joiden avulla voit käsitellä likaista pyykkiä ilman erikoispyykinpesuaineita. Kaksi hyväksi todettua vaihtoehtoa pyykinpesuun jauheen puuttuessa: ensinnäkin harkitse astianpesuainetta. Se voi olla hyvä korvike pyykinpesuaineelle, geelille tai kapseleille. Tärkein edellytys – valitse luonnollisimmat koostumukset, joissa on mahdollisimman vähän aggressiivisia kemiallisia komponentteja. Tällainen pesuaine ei ainoastaan auta poistamaan rasvaisia ja itsepäisiä tahroja, vaan myös antaa lempeän asenteen vaatteillesi pesun aikana. Toiseksi, jos pidät täysin luonnollisista tuotteista, valmista pyykinpesuaineen koostumus itse. Tätä varten tarvitset tavallista pyykki- tai vauvasaippuaa (palaa tai nestemäistä) ja ruokasoodaa. Saippua raastetaan ja sekoitetaan ruokasoodan kanssa suhteessa 1:2. Tämä koostumus ei ainoastaan pese tehokkaasti jopa monimutkaisia epäpuhtauksia, vaan myös desinfioi kankaan. Valmis seos tulisi kaataa suoraan pesukoneen rumpuun, ei jauheastiaan. Kuten näet, jopa tilanteessa, jossa pyykinpesuaine on loppunut, on olemassa yksinkertaisia ja edullisia vaihtoehtoja, joilla voit pestää pyykkiäsi tehokkaasti. Astianpesuaine tai kotitekoinen saippuan ja ruokasoodan seos on hyvä ratkaisu!

2. Jokainen kotiäiti tuntee tilanteet, joissa pyykinpesuaine loppuu mitä sopimattomimmalla hetkellä. Älä kuitenkaan lykkää pesua myöhemmäksi tai tee kiireellistä kauppareissua. Kotona löydät helposti vaihtoehtoisia keinoja tehokkaaseen pyykinpesuun. Tässä artikkelissa tarkastelemme kahta hyväksi havaittua tapaa, joiden avulla voit käsitellä likaista pyykkiä ilman erikoispyykinpesuaineita. Kaksi hyväksi todettua vaihtoehtoa pyykinpesuun jauheen puuttuessa: Ensinnäkin harkitse astianpesuainetta. Se voi olla hyvä korvike pyykinpesuaineelle, geelille tai kapseleille. Tärkein edellytys – valitse luonnollisimmat koostumukset, joissa on mahdollisimman vähän aggressiivisia kemiallisia komponentteja. Tällainen pesuaine ei ainoastaan auta poistamaan rasvaisia ja itsepäisiä tahroja, vaan myös antaa lempeän asenteen vaatteillesi pesun aikana. Toiseksi, jos pidät täysin luonnollisista tuotteista, valmista pyykinpesuaineen koostumus itse. Tätä varten tarvitset tavallista pyykki- tai vauvasaippuaa (palaa tai nestemäistä) ja ruokasoodaa. Saippua raastetaan ja sekoitetaan ruokasoodan kanssa suhteessa 1:2. Tämä koostumus ei ainoastaan pese tehokkaasti jopa monimutkaisia epäpuhtauksia, vaan myös desinfioi kankaan. Valmis seos tulisi kaataa suoraan pesukoneen rumpuun, ei jauheastiaan. Kuten näet, jopa tilanteessa, jossa pyykinpesuaine on loppunut, on olemassa yksinkertaisia ja edullisia vaihtoehtoja, joilla voit pestä pyykkiäsi tehokkaasti. Astianpesuaine tai kotitekoinen saippuan ja ruokasoodan seos on hyvä vaihtoehto.

• Parhaat keinot tahrojen poistamiseen luonnollisesti itsevalmistetusta pyykinpesuaineesta ovat seuraavat: Sekoita ruokasoodaa ja vettä tahran päälle ja anna vaikuttaa ennen pesua, tai käytä etikkaa huuhteluaineena poistaaksesi tahrat tehokkaasti.