KotiKäyttötarkoituksetNäin muut käsityöläisemännät käyttävät ilmastointiteippiä: 6 tehokasta käyttötarkoitusta kotona ja keittiön ulkopuolella

Näin muut käsityöläisemännät käyttävät ilmastointiteippiä: 6 tehokasta käyttötarkoitusta kotona ja keittiön ulkopuolella

Teippi – kotitalouden universaali apuri, joka voi tulla tarpeeseen monissa tilanteissa.Tämä teippi ei ainoastaan auta esineiden kiinnittämisessä, vaan siitä tulee myös loistava työkalu jokapäiväisten tehtävien ratkaisemiseen.

Tähän artikkeliin olemme keränneet sinulle 6 hyödyllistä lifehackia tavallisella teipillä, jotka säästävät aikaa ja vaivaa.Näppäimistön puhdistamisesta tikkujen poimimiseen – kokeneet emännät käyttävät näitä yksinkertaisia niksejä helpottaakseen työnkulkuja.

Ensinnäkin, jos rikkoutunut astiasto , älä ota riskiä, että viiltelet itseäsi sirpaleisiin.Liimaa yksinkertaisesti teippiä lattiaan putoamispaikan ympärille – se kerää pienimmätkin lasinmurut.

Toiseksi, kääri nauhaa nauhojen päiden ympärille kuluneiden korvakkeiden (eglets) tilalle.Tämä temppu pidentää kenkiesi käyttöikää ilman lisäkustannuksia.

Kolmanneksi, hedelmät tai vihannekset olivat kypsymättömiä ? Leikkaa pieni pala pois, tarkista kypsyys ja teippaa leikkaus – näin et häiritse kypsymisprosessia.

Neljänneksi, vaihda vaatteiden nukkaantumisrullan tilalle – teippi käy yhtä hyvin, jos muuta ei ole käsillä.

Viidenneksi, jos tylsä magneettijuova estää muovikorttia toimimasta, kokeile peittää se ohuella kerroksella skotch-teippiä.Tämä on väliaikainen ratkaisu ongelmaan.

Kuudenneksi, puhdista tietokoneen tai kannettavan tietokoneen näppäimistö pölystä ja muruista ilmastointiteipillä.Aseta nauha rivien väliin maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

Kuten näet, tavallisesta teipistä voi tulla korvaamaton apulainen monissa arkipäivän tilanteissa.Nämä yksinkertaiset life hackit auttavat sinua säästämään aikaa, rahaa ja vaivaa sekä lisäämään luovuutta arkeesi.Älä unohda pitää teippiä käsillä kaikkein yllättävimpiä tehtäviä varten!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten