KotiKodin kukoistusLeikkaa sukat renkaiksi: kokeneiden emäntien nokkela kätevä hakkerointi kotiin ja mökille

Leikkaa sukat renkaiksi: kokeneiden emäntien nokkela kätevä hakkerointi kotiin ja mökille

Ennen kuin heität vanhat, kuluneet sukat pois, mieti – ehkä niistä voi vielä olla hyötyä? Etenkin puutarhakaudella, jolloin jokainen pieni asia voi olla korvaamaton.Ja siitähän tässä on kyse!

Kokeneet puutarhurit ovat keksineet vanhoille sukille ei-triviaalin käyttötarkoituksen, jota arvostavat ne, jotka haluavat säästää rahaa ja käyttää resursseja tehokkaasti.Sen materiaalin ominaisuuksien ansiosta, josta ne on valmistettu, vanhoista sukista voi tulla korvaamattomia apureita kasvien kasvattamisessa.

 • Vaihe 1 : Ota vanha sukka ja leikkaa se varovasti noin 2-3 senttimetriä leveiksi renkaiksi.
 • Vaihe 2 : Levitä kukin rengas venyttämällä materiaalia, jotta saat aikaan eräänlaisen pehmeän köyden.
 • Vaihe 3 : Nyt näitä köysiä voidaan käyttää erilaisten kasvien – tomaattien, kurkkujen, kukkien köynnösten ja monien muiden kasvien kiinnittämiseen.
 • Vaihe 4 : Kiedo köysi kasvin varren ympärille muodostaen siistin silmukan ja kiinnitä se kiristämällä päät hieman.
 • Vaihe 5 : Kun kasvi kasvaa, sido se säännöllisesti uusilla sukkasilmukoilla, jotta se saa turvallisen tuen ja ohjaa kasvua haluttuun suuntaan.
 • Vaihe 6 : Materiaalin pehmeyden ja joustavuuden ansiosta nämä sukkanauhat eivät vahingoita herkkiä kasvin varsia, mutta ne ovat myös riittävän vahvat.
 • Tällä yksinkertaisella ja taloudellisella tavalla voit kierrättää vanhat sukat puutarhasi hyväksi.Ei tarvitse ostaa erityisiä kiinnittimiä tai köysiä kasvien sitomiseen – vanhat sukkasi hoitavat homman yhtä hyvin tai ehkä jopa paremmin!

  Quelle: pogovorim.by

  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
  Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
  RELATED ARTICLES

  4 KOMMENTIT

  1. Voisiko vanhoista sukkien nauhoista olla hyötyä myös pienempien kasvien tukemiseen, kuten yrttien tai vihannesten? Vai onko materiaali liian venyvää?

  2. Vanhempien emäntien nokkela nikkarointi kotona ja mökillä. Ennen kuin heität kuluneet sukat pois, harkitse – ehkä niistä voi olla vielä hyötyä? Erityisesti puutarhakaudella, jolloin pienet asiat voivat olla korvaamattomia. Kokeneet viherpeukalot ovat keksineet vanhoille sukille ei-niin-tavallisen käyttötarkoituksen, joka on arvostettava niiden keskuudessa, jotka haluavat säästää rahaa ja käyttää resursseja tehokkaasti. Joten älä heitä vanhoja sukkia menemään! Kierrätysidealla voit luoda korvaamattomia apureita kasviesi tukemiseen. Käyttäen vanhaa sukkaa, leikkaa se varovasti 2-3 senttimetrin levyisiksi renkaiksi ja luo niistä pehmeää köyttä, jolla tuet kasvien kasvua. Näillä yksinkertaisilla ja taloudellisilla keinoilla voit hyödyntää vanhat sukkasi puutarhassa ilman erillisiä köysiä tai kiinnittimiä. Ole luova ja hyödynnä resurssit fiksusti!

   • Vanhat sukkani ovat olleet loistavia apureita sekä sisä- että ulkokasvien tukemisessa. Niiden avulla voit luoda pehmeitä ja joustavia tukiratkaisuja, jotka eivät vahingoita herkkiä kasvin varsia. Kokeile leikata sukkasi renkaiksi ja käyttää niitä sisäkasvien tukemiseen samalla tavalla kuin ulkokasveilla. Luot epätavallisen ja ekologisen tukiratkaisun, joka toimii yhtä hyvin molemmissa ympäristöissä!

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten