KotiKodin kukoistusLeikkaa sukat nauhoiksi: kokeneiden äitien ovelat vinkit kotiin ja mökille

Leikkaa sukat nauhoiksi: kokeneiden äitien ovelat vinkit kotiin ja mökille

Mieti, voisitko vielä käyttää vanhoja, kuluneita sukkia, ennen kuin heität ne pois. Erityisesti puutarhanhoidossa, jossa pienillä asioilla voi olla suurta arvoa.Ja se on tässä tärkein tavoite!

Ne, jotka haluavat vähentää kustannuksia ja käyttää resursseja tehokkaasti, arvostavat sitä ei-triviaalia käyttötarkoitusta, jonka kokeneet puutarhurit ovat löytäneet vanhoille sukille.Vanhat sukat voivat olla erittäin hyödyllisiä välineitä kasvien kasvattamisessa niiden materiaalin ominaisuuksien vuoksi.

Vaihe 1: Leikkaa vanha sukka noin 2-3 cm leveiksi renkaiksi.

Vaihe 2: Venytä materiaalia niin, että saat aikaan pehmeän köydenmuotoisen muodon venyttämällä kutakin rengasta.

Vaihe 3: Voit nyt sitoa näihin köysiin monenlaisia kasveja, kuten kukkaköynnöksiä, tomaatteja, kurkkuja ja monia muita.

Vaihe 4: Luo siisti silmukka kasvin varren ympärille kietomalla köysi sen ympärille ja kiristä sitten päitä hieman, jotta se pysyy paikallaan.

Vaihe 5: Varmistaaksesi vakaan tuen ja suoran kehityksen haluttuun suuntaan, sido uusia sukkasilmukoita kasviin säännöllisesti sen kasvaessa.

Vaihe 6: Nämä sukkanauhat ovat riittävän tukevia vahingoittamatta herkkiä kasvien varsia materiaalin pehmeyden ja joustavuuden ansiosta.

Käytä tätä helppoa ja edullista menetelmää kierrättääksesi tarpeettomat sukat puutarhassasi.Kasvien sitomiseen voit käyttää vanhoja sukkia aivan yhtä hyvin, ellei jopa paremmin, kuin erikoiskiinnikkeitä tai -köysiä!

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Vanhojen sukkien hyödyntäminen puutarhassa on loistava idea! Kierrätys on tärkeää, ja tämä niksi säästää rahaa samalla kun auttaa ympäristöä. Olen itse kokeillut tätä ja suosittelen lämpimästi kaikille puutarhaharrastajille.

  2. Itse olen kokeillut tätä niksiä ja täytyy sanoa, että vanhoille sukille löytyy uskomattoman kätevä käyttötarkoitus puutarhassa. Lisäksi se on ekologinen tapa hyödyntää vanhat sukat uudelleen!

  3. Onko tämä tekniikka todella tehokas puutarhanhoidossa? Voiko vanhojen sukkiensa hyödyntäminen todella auttaa kasveja kasvamaan paremmin? Kiitos vastauksesta!

    • Kyllä, tämä tekniikka on todella tehokas puutarhanhoidossa! Vanhojen sukkiensa hyödyntäminen voi todella auttaa kasveja kasvamaan paremmin monien asiantuntijoiden mukaan. Kiitos kysymyksestä!

  4. Olen täysin samaa mieltä! On uskomatonta, miten vanhoille sukille voi löytää uuden käyttötarkoituksen puutarhassa. Itse olen hyödyntänyt vanhoja sukkiani tukemassa kasveja ja se on osoittautunut erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Kierrätys ja luovuus kulkevat käsi kädessä!

    • Kyllä, vanhojen sukkien käyttö puutarhassa on todella tehokasta ja kestävää. Kokeneet puutarhurit ovat oivaltaneet, miten hyödyntää vanhat sukat monipuolisina välineinä kasvien kasvatuksessa. Voit luottaa tähän vinkkiin ja hyödyntää resurssit tehokkaasti myös omassa puutarhassasi!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten