KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä ylijäänyttä wc-saippuaa pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja kotitalouteen

Älä heitä ylijäänyttä wc-saippuaa pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja kotitalouteen

Moni meistä heittää usein ylijäämäsaippuaa pois tajuamatta, kuinka paljon hyödyllisiä asioita sillä voi tehdä.Sen sijaan, että lähettäisit ne roskiin, miksi et muuttaisi saippuan jäänteitä joksikin käytännölliseksi ja toimivaksi?

Tässä artikkelissa tarkastelemme 6 luovaa tapaa käyttää saippuaromua, joilla voit säästää rahaa ja olla luova.Nämä lifehackit todistavat, että saippuajätteet voivat olla uskomattoman hyödyllisiä.

Ensinnäkin, raastettu saippua yhdistettynä vauvaöljyyn tekee ylellistä kylpyvaahtoa.Laita saatu seos vain juoksevan veden alle, ja kylpyhuone täyttyy tuoksuvista kuplista.

Toiseksi saippuajäämät auttavat eristämään ikkunat talveksi.Erityisen teipin sijasta voidaan käyttää saippuavedessä liotettuja paperiliuskoja, jotka liimataan ikkunanpuitteisiin.Ne voidaan keväällä poistaa helposti kostuttamalla ne vedellä.

Kolmanneksi saippuakuplat – loistava viihde sekä lapsille että aikuisille.Niiden valmistamiseksi sinun pitäisi murskata saippuaa, kaataa lasillinen kuumaa vettä ja lisätä glyseriiniä ja sokeria.Sekoita huolellisesti ja kaada liuos sopivaan astiaan.Lisäaineiden ansiosta kuplista tulee vahvempia ja kestävämpiä.

Neljänneksi, voit valmistaa uusia saippuapaloja kertyneistä saippuajätteistä.Tätä varten aseta jäämät mikroaaltouunikuppiin, kaada päälle vettä ja kuumenna sitä puoli tuntia.Sekoita sitten sulaa massaa, lisää hieman vettä ja kuumenna uudelleen, kunnes se on nestemäistä.Haluttaessa voidaan lisätä aromaattisia öljyjä.Näin saatu liuos kaadetaan silikonimuottiin, jäähdytetään ja laitetaan pakastimeen yön yli.Aamulla uusi saippua on valmis käytettäväksi.

Viidenneksi, saippualiuos voi olla loistava ikkunan koristeluliima juhlapyhien ajaksi.Sinun tarvitsee vain kostuttaa saippuavettä, juoksuttaa sitä paperileikkausten päälle ja liimata ne lasiin painamalla niitä kevyesti sienellä.Juhlapyhien jälkeen koristeet on helppo poistaa lämpimällä vedellä.

Kuudenneksi, saippuanjätteistä on helppo valmistaa nestemäistä saippuaa.Tätä varten murskaa jäännös, laita se annostelijalla varustettuun astiaan, kaada siihen kuumaa vettä ja lisää lusikallinen glyseriiniä.Ravista pulloa minuutin välein liukenemisen nopeuttamiseksi.Viimeistely – muutama tippa eteeristä öljyä tuoksuksi.

Kuten näet, saippua jämät – eivät ole vain hyödyttömiä tähteitä, vaan todellinen aarre kotitalouden, johon on monia tapoja käyttää niitä.Osoita mielikuvitusta ja luovuutta, ja kotisi täyttyy hyödyllisistä ja ympäristöystävällisistä tuotteista, jotka on valmistettu siitä, mitä ennen pidettiin tarpeettomana roskana!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. En ole koskaan ajatellutkaan käyttää ylijäänyttä wc-saippuaa tällä tavalla! Todella mielenkiintoisia ja hyödyllisiä vinkkejä. Täytyy ehdottomasti kokeilla näitä lifehackeja kotona. Kiitos vinkistä!

  2. En todellakaan ole tiennyt, että wc-saippualle voi käyttää niin monipuolisesti! Kiitos vinkistä, aion ehdottomasti kokeilla näitä hyödyllisiä ideoita kotona.

  3. En ole koskaan ajatellut käyttää ylijäämäsaippuaa tällä tavalla! Todella hyödyllisiä vinkkejä, aion ehdottomasti kokeilla muutamia näistä. Kiitos inspiroivasta artikkelista!

  4. Kiinnostava artikkeli! En todellakaan tiennyt, että saippuajätteitä voisi hyödyntää näin monipuolisesti kotona. Täytyy ehdottomasti kokeilla noita vinkkejä, erityisesti kylpyvaahdon tekeminen kuulostaa houkuttelevalta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten