KotiVinkit vaatteiden hoitoonMitä säästäväiset kotiäidit lisäävät pyykinpesuaineeseen: Näin vähennät jätettä

Mitä säästäväiset kotiäidit lisäävät pyykinpesuaineeseen: Näin vähennät jätettä

Vaatteiden pitäminen puhtaana ja raikkaana – tärkeä tehtävä jokaiselle kotiäidille.Joskus, vaikka käytettäisiin laadukkaita pesuaineita, pesutulos voi olla epätyydyttävä – asiat näyttävät tylsiltä, ja tahrat eivät ole täysin pestyjä.

Tällaisissa tapauksissa on olemassa yksinkertaisia ja tehokkaita lisäaineita, jotka tehostavat pesuaineen vaikutusta ja auttavat säilyttämään värien kirkkauden ja kankaiden valkoisuuden.Tässä on 3 todistettua tapaa parantaa pyykin laatua.

Ensinnäkin tavallinen ruokasuola voi myös tehdä ihmeitä.Yksi ruokalusikallinen per pesu on aivan riittävä.Kun jauhe sekoitetaan suolaan, huomaat, että se huuhtoutuu paljon aktiivisemmin pois kankaan kuiduista, jolloin pesu sujuu paremmin ja nopeammin eikä vaatteiden väri vahingoitu.

Toiseksi, hyvä pesuaineen tehostaja on tavallinen sokeri.Jo yksi ruokalusikallinen riittää säilyttämään kankaiden lumivalkoisen värin ja suojaamaan villa- ja silkkitavaroita vääntymiseltä ja venymiseltä.Sokeri auttaa myös estämään värillisten tavaroiden kirkkauden menettämisen ja irtoamisen.Lisää se hoitoaineosastoon ja muista kaataa myös pesuaine.

Kolmanneksi tehokas tehosteaine on ammoniakkiviina , joka auttaa säilyttämään värillisten tavaroiden kirkkauden.Tätä tarkoitusta varten valmistetaan liuos lisäämällä enintään ruokalusikallinen ammoniakkia viiteen litraan vettä.Lisää pesun yhteydessä noin neljä ruokalusikallista tätä liuosta pesukoneen rumpuun yhdessä pesuaineen kanssa.

Nämä lisäaineet auttavat tehostamaan pyykinpesuaineesi vaikutusta, jolloin tahrat ja lika poistuvat tehokkaammin.Kokeile näitä edullisia ja kustannustehokkaita tapoja pitää vaatteesi tahrattoman puhtaina ja raikkaina.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Ruokasuolan lisääminen pesuaineeseen todella auttaa saamaan vaatteet puhtaiksi ja säilyttämään niiden värin kirkkaana. Itse olen kokeillut tätä konstia ja tulokset ovat olleet yllättävän hyviä!

  2. Vaikka käytänkin laadukkaita pesuaineita, niin aina välillä tuntuu, että pyykki ei ole täysin puhdas. Uskon vahvasti siihen, että ruokasuola ja sokeri voivat olla avain parempaan pesutulokseen. Kokeilin ja todellakin huomasin eron – vaatteet olivat kirkkaammat ja raikkaammat kuin koskaan ennen. Nämä luonnolliset lisäaineet eivät ole vain ympäristöystävällisiä vaan myös tehokkaita! Olisi mahtavaa jakaa tietoa tästä vinkistä myös muiden kotiäitien kanssa.

  3. Vaikka käytänkin laadukkaita pesuaineita, olen huomannut, että lisäämällä ruokasuolaa pesuun vaatteiden värit säilyvät kirkkaina ja pesutulos on parempi. Sokeri taas auttaa pitämään valkoiset kankaat kirkkaina ja estää värillisten vaatteiden haalistumista. Ammoniakkiviina on myös osoittautunut tehokkaaksi värien säilyttämisessä. Kiitos vinkistä!

  4. Voi kuinka mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa! Itse olen kokeillut ruokasuolaa ja sokeria pesuaineen tehosteina, ja huomasin todella eron pyykin puhtaudessa. En malta odottaa kokeilla ammoniakkiviinaa seuraavaksi. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten