KotiKotitalousvinkitMiten alumiinifoliota voi käyttää uudelleen: seitsemän hyväksi havaittua kotitaloustapaa

Alumiinifolio on säästäväisten kotiäitien ja -isäntien taivaanlahja.Tämä kätevä materiaali ratkaisee oikein käytettynä monia kotitalouden ongelmia.Ylläty, miten monikäyttöinen tämä yksinkertainen materiaali voi olla!

Ennen kuin heität pois leipomisen tai ruoan käärimisen jälkeen jäljelle jääneen folion, mieti sitä – ehkä sillä on vielä käyttökelpoista käyttöä? Tässä artikkelissa kerromme folion uudelleenkäytön ’nikseistä’, joiden avulla säästät aikaa ja rahaa.

Ensinnäkin foliota voidaan käyttää poistamaan staattista sähköä vaatteista.Riittää, että pyyhitään tavarat folioarkilla.

Toiseksi foliolla silittäminen säästää aikaa, koska voit silittää esineen molemmat puolet kerralla.Meidän täytyy laittaa folio silityslaudan suojuksen alle.

Kolmanneksi foliota käytetään pallojen valmistamiseen, jotka imevät epämiellyttäviä hajuja kengistä.Pallot asetetaan kenkien sisään yön yli.

Neljänneksi, voit teroittaa tylpät sakset , jos leikkaat foliota, joka on taitettu useaan kerrokseen.

Viidenneksi, folio auttaa raskaiden huonekalujen siirtämisessä kietomalla jalat siihen.

Kuudenneksi, foliosta tehdään suppilo nesteiden kaatamiseen.

Seitsemänneksi, folio uunissa olevan leivinpellin alle kerätään valuneet nesteet.

Sinun pitäisi tietää, että folio on monikäyttöinen tuote, joka on kätevä kotona ja säästää rahaa.Muista kokeilla näitä käteviä pieniä elämää säästäviä tietotaitovinkkejä!