KotiKotitalousvinkitMiten alumiinifoliota voi käyttää uudelleen: seitsemän hyväksi havaittua kotitaloustapaa

Miten alumiinifoliota voi käyttää uudelleen: seitsemän hyväksi havaittua kotitaloustapaa

Alumiinifolio on säästäväisten kotiäitien ja -isäntien taivaanlahja.Tämä kätevä materiaali ratkaisee oikein käytettynä monia kotitalouden ongelmia.Ylläty, miten monikäyttöinen tämä yksinkertainen materiaali voi olla!

Ennen kuin heität pois leipomisen tai ruoan käärimisen jälkeen jäljelle jääneen folion, mieti sitä – ehkä sillä on vielä käyttökelpoista käyttöä? Tässä artikkelissa kerromme folion uudelleenkäytön ’nikseistä’, joiden avulla säästät aikaa ja rahaa.

Ensinnäkin foliota voidaan käyttää poistamaan staattista sähköä vaatteista.Riittää, että pyyhitään tavarat folioarkilla.

Toiseksi foliolla silittäminen säästää aikaa, koska voit silittää esineen molemmat puolet kerralla.Meidän täytyy laittaa folio silityslaudan suojuksen alle.

Kolmanneksi foliota käytetään pallojen valmistamiseen, jotka imevät epämiellyttäviä hajuja kengistä.Pallot asetetaan kenkien sisään yön yli.

Neljänneksi, voit teroittaa tylpät sakset , jos leikkaat foliota, joka on taitettu useaan kerrokseen.

Viidenneksi, folio auttaa raskaiden huonekalujen siirtämisessä kietomalla jalat siihen.

Kuudenneksi, foliosta tehdään suppilo nesteiden kaatamiseen.

Seitsemänneksi, folio uunissa olevan leivinpellin alle kerätään valuneet nesteet.

Sinun pitäisi tietää, että folio on monikäyttöinen tuote, joka on kätevä kotona ja säästää rahaa.Muista kokeilla näitä käteviä pieniä elämää säästäviä tietotaitovinkkejä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Onko alumiinifolion uudelleenkäyttö todella niin helppoa ja hyödyllistä kuin tässä artikkelissa esitetään? Entä ovatko nämä vinkit todella tehokkaita kotitaloustapoja?

    • Kyllä, alumiinifolion uudelleenkäyttö on todellakin helppoa ja hyödyllistä! Olen itse kokeillut useita näistä vinkeistä ja voin vakuuttaa, että ne ovat todella tehokkaita kotitaloustapoja. Kannattaa ehdottomasti antaa näille kikkeleille mahdollisuus kotona!

  2. Mitä muuta alumiinifoliota voi käyttää uudelleen kuin niitä seitsemää tapaa? Onko foliolla muita hyödyllisiä käyttökohteita kotitaloudessa?

    • Kyllä, hyvä kysymys! Alumiinifoliota voi käyttää monin tavoin kotitaloudessa. Esimerkiksi sitä voi hyödyntää ruoanvalmistuksessa grillissä välttämään palaneen ruoan ja se voidaan myös käyttää kätevänä vuokana leivonnassa. Lisäksi foliota voi käyttää ikkunan eristykseen ja jopa korjaamaan silityslaudan päällistä. Näiden lisäksi on lukuisia muita luovia tapoja käyttää alumiinifoliota uudelleen kotona. Kannattaa kokeilla erilaisia tapoja ja löytää omat käyttötarkoitukset!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten