KotiKotitalousvinkitYksikään vihannes ei mätäne: Kaalin, valkosipulin ja paprikan säilytyssalaisuudet kokeneilta emänniltä

Yksikään vihannes ei mätäne: Kaalin, valkosipulin ja paprikan säilytyssalaisuudet kokeneilta emänniltä

Jääkaappi – ei ole vain paikka säilyttää tuoreita elintarvikkeita, vaan myös eräänlainen salaisuuksien säilytyspaikka niiden asianmukaista säilyttämistä varten.Usein heitämme ylijääneet vihannekset, hedelmät tai mausteet pois uskoen, että ne pilaantuvat nopeasti.

Yksinkertaisten temppujen avulla voit kuitenkin pidentää niiden säilyvyyttä huomattavasti ja säilyttää tuoreuden ja maun.Tässä ohjeessa paljastamme muutamia hyväksi havaittuja kansantajuisia tapoja, joiden avulla voit käyttää tuotteita säästeliäästi ja välttää turhaa tuhlausta.

Ohjeita tiettyjen vihannesten tuoreuden pidentämiseen:.

Ensinnäkin, jotta kaali ei kuihtuisi pidempään, leikkaa noin senttimetri kuorta pois ja hiero leikkauspaikka jauhoilla.Kääri idut sitten ruokakalvoon – tämä säilyttää niiden rapean rakenteen.

Toiseksi, jos sinulla on ylimääräistä valkosipulia jäljellä, älä kiirehdi heittämään sitä pois.Polta jokaisen kynnen pohja sytyttimellä ja laita ne sitten astiaan ja kaada niiden päälle suolaa.Näin valkosipuli pysyy tuoreena viimeiseen kynteen asti.

Kolmanneksi, jos haluat pitää tuliset punaiset paprikat tuoreina pitkään, kaada niiden päälle hunajaa ja lisää lusikallinen ruokaviinietikkaa.Tämä yksinkertainen menetelmä auttaa paprikaa säilyttämään arominsa ja makunsa.

Neljänneksi, jos haluat pidentää marjojen tai vihannesten säilyvyyttä, laita ne ilmatiiviiseen pussiin, työnnä siihen putki ja puhalla ilma ulos.Tyhjiössä nämä elintarvikkeet säilyvät huomattavasti pidempään menettämättä tuoreuttaan.

Älä unohda, että ruoan asianmukainen varastointi ei ainoastaan säästä rahaa, vaan myös säilyttää sen terveelliset ominaisuudet ja ravintoarvon.Yritä siis aina käyttää näitä yksinkertaisia keittiövinkkejä, ja ruokasi pitää sinut tyytyväisenä tuoreena joka päivä.

Näiden yksinkertaisten kansantajuisten niksien avulla voit pidentää monien tuotteiden säilyvyyttä merkittävästi ja välttää niiden ennenaikaisen pilaantumisen.Valkosipuli, kaali, marjat, vihannekset ja paprikat – kaikki ne voivat säilyttää tuoreutensa paljon pidempään, jos säilytät ne oikein.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten