KotiKotitalousvinkitSuojaa kosteudelta ja ruosteelta: 6 hyödyllistä tapaa käyttää riisiä kotona

Suojaa kosteudelta ja ruosteelta: 6 hyödyllistä tapaa käyttää riisiä kotona

Vilja on tärkeä osa ihmisen ruokavaliota.Riisi on erityisen hyödyllistä, ja siitä voidaan valmistaa monia ruokia.Jokaisella kotiäidillä on kotona pussillinen riisiä.Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että tätä viljaa voi ruoanlaiton lisäksi käyttää kotona.Riisi voi suuresti helpottaa elämää ja ratkaista monia ongelmia.Ymmärretään, miten riisiä käytetään oikein kotitaloudessa.

Ensinnäkin riisi suojaa työkaluja ruostumiselta , kun niitä säilytetään kosteassa paikassa.Laita se vain työkalulaatikkoosi – riisi imee kosteutta ja estää metallia ruostumasta.

Toiseksi riisi poistaa kosteuden ja hajun.Kun vuodenaika vaihtuu, vaatteet usein kostuvat ja pilaantuvat.Tämän välttämiseksi laita vaatekaappiin tai laukkuun riisiä – se imee kosteutta ja epämiellyttäviä hajuja.

Kolmanneksi riisi voi nopeuttaa hedelmien kypsymisprosessia.Usein kaupoissa myydään kypsymättömiä hedelmiä.Tähän on kuitenkin olemassa keino: hedelmät laitetaan kulhoon, peitetään riisillä, peitetään ja jätetään lämpöön pariksi päiväksi.Näin ne saavat kypsyä, ja riisi suojaa niitä homeen syntymiseltä.

Neljänneksi riisi puhdistaa myllyn ilman kemikaaleja.Kaada riisiä myllyyn ja kytke se päälle – se jauhaa jauhoksi ja samalla puhdistaa terät liasta.

Viidenneksi, riisin liottamisesta saatu keitos on erinomainen luonnollinen lannoite , joka on hyvä huonekasveille, koska se sisältää hivenaineita.

Kuudenneksi, mausteiden kanssa lautasella oleva riisi imee ylimääräisen kosteuden ja estää niitä tarttumasta toisiinsa.

Riisi on siis kotitalouden välttämätön apuri, jonka merkitystä tuskin voi yliarvioida.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten