KotiKeittiön niksitLasit eivät enää huurru: 5 todistettua tapaa shampoon ja saippuan avulla

Lasit eivät enää huurru: 5 todistettua tapaa shampoon ja saippuan avulla

Silmälasien huurtuminen – tuttu ongelma monille.Kylmästä huoneesta lämpimään siirtyminen, hengittäminen lenkin jälkeen tai yksinkertaisesti korkea ilmankosteus – kaikki nämä tilanteet voivat johtaa linssien tiivistymiseen, mikä vaikeuttaa näkemistä.

Mutta älä lannistu – on olemassa useita yksinkertaisia ja tehokkaita tapoja päästä eroon tästä ärsyttävästä ongelmasta.Tässä artikkelissa tarkastelemme 5 kätevää lifehackia, jotka auttavat lasejasi pysymään puhtaina ja kirkkaina epäsuotuisissakin olosuhteissa.

Valmista ensin 1:1-liuos shampoo sta ja vedestä.Liota pehmeä kangas liuokseen ja pyyhi linssit.Pyyhi sitten kuivaksi ja anna lasien kuivua.Valitse mahdollisimman neutraali shampoo.

Toiseksi, käytä tavallista saippuaa.Vaahdota sitä kämmeniin, saippuoi linssit varovasti ja huuhtele jäämät pois juoksevalla vedellä.Poista sen jälkeen vesipisarat ja käsittele lasit mikrokuituliinalla.

Kolmanneksi levitä pieni määrä partavaahtoa silmälasien linsseihin.Sen sisältämä glyseriini luo suojakerroksen, joka estää kondensaation.Huuhtele levityksen jälkeen jäljelle jäänyt voide pois vedellä ja anna lasien kuivua kokonaan.

Neljänneksi, käytä raakaa perunaa.Leikkaa se ohuiksi viipaleiksi ja pyyhi se varovasti linssien päälle.Perunan sisältämä tärkkelys muodostaa kalvon, joka estää huurtumista.

Viidenneksi, jos haluat mieluummin valmiita ratkaisuja, osta erikoissuihkeita tai -pyyhkeitä huurtumista estäviä silmälaseja.Niitä on saatavilla kohtuulliseen hintaan eri markkinapaikoilta.

Näitä yksinkertaisia vinkkejä noudattamalla pääset helposti eroon linssien huurtumisesta ja voit nauttia mukavasta näkemisestä kaikissa tilanteissa.Kokeile eri vaihtoehtoja ja valitse sinulle sopiva.Loppujen lopuksi puhtaat ja kirkkaat silmälasit – avain turvallisuuteesi ja luottamukseesi jokapäiväisessä elämässä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten