KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä yksinäisiä sukkia pois: 10 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä yksinäisiä sukkia pois: 10 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Luultavasti jokainen meistä on ainakin kerran elämässään kohdannut ikuisen ongelman, kun yksi sukka parista katoaa tai repeää! Mitä tehdä jäljelle jääneelle orvoksi jääneelle sukalle? Useimmat ihmiset vain heittävät sen pois.Tästä yhdestä sukasta voi kuitenkin olla paljon hyötyä!

Tähän artikkeliin olemme valinneet 10 luovaa ideaa siitä, miten voit käyttää vanhoja tai yksinäisiä sukkia.Nämä vinkit eivät ainoastaan auta sinua arjessa, vaan antavat myös uuden elämän näennäisesti tarpeettomalle asialle.

Ensinnäkin yksinäinen sukka voi olla loistava lämmitystyyny , jos täytät sen riisillä ja laitat mikroaaltouuniin.

Toiseksi sukan laittaminen pölynimurin putken päälle suojaa kalliita laitteitasi imemästä pieniä esineitä.

Kolmanneksi riisillä tai pumpulivillalla täytetty sukka on hyvä vedon torjuntaan oven alla.

Neljänneksi sukkien jämät voidaan käyttää pehmeinä tuolin jalkojen suojina , jotta parketti ei naarmuuntuisi.

Viidenneksi, sitomalla sukan reunat kuminauhalla, jonka sisällä on ruokasoodaa, voit torjua epämiellyttävää kengänhajua.

Kuudenneksi, täyttämällä sukat tennispalloilla, voit tehdä tehokkaita pehmeitä pyykkipalloja.

Seitsemänneksi, jäällä tai geelillä täytetty sukka on kätevä kylmäpakkaus kivun ja tulehduksen lievittämiseksi.

Kahdeksanneksi, värikkäistä sukista on helppo tehdä hauska käsinukke, jolla lapset voivat leikkiä.

Yhdeksänneksi, sukan pala toimii teepullon suojana , joka auttaa pitämään teen oikeassa lämpötilassa.

Kymmenenneksi, sukka sopii erinomaisesti vaikeiden pintojen , kuten kaihtimien, pölyjen pyyhkimiseen.

Kuten huomaat, yksinäinen sukka ei suinkaan ole hyödytön poisheitettävä esine.Pienellä luovuudella se voi olla ratkaisu moniin kodin tarpeisiin.Jos vaatekaapistasi löytyy yksi näistä orvoksi jääneistä esineistä, hyödynnä ideoitamme! Pidennä sukan käyttöikää ja helpota elämääsi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Löysin tämän artikkelin erittäin hyödyllisenä! En enää heitä yksinäisiä sukkia pois, vaan käytän niitä monipuolisesti eri tarkoituksiin kotona ja keittiössä. Kiitos vinkistä!

    • Todella hyvä kysymys, Maija_86! Yksinäisten sukkien hyödyntäminen kotona on todellakin monipuolista. Yksi vinkki, joka tulee mieleen, on käyttää vanhoja sukkia kasvien suojana ulkona etenkin keväällä, kun yöllä voi vielä olla kylmää. Toinen idea on valmistaa söpöjä ja pehmeitä leluja lemmikeille täyttämällä sukat vanulla tai risuilla. Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa ja inspiraatiota!

  2. Älä heitä yksinäisiä sukkia pois! Minusta on mahtavaa kuulla, että niillekin löytyy käyttöä. Itse olen aina miettinyt mitä tekisin niille jääneille sukkaparoille, ja nämä vinkit olivat todella hyödyllisiä. Erityisesti tykkäsin ajatuksesta tehdä käsinukke vanhasta sukasta lapsille – niistä tulee varmasti hauskoja leikkejä! Kiitos artikkelista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten