KotiKodin kukoistusLeikkaa sukat renkaiksi: kokeneiden emäntien nokkela kätevä hakkerointi kotiin ja mökille

Ennen kuin heität vanhat, kuluneet sukat pois, mieti – ehkä niistä voi vielä olla hyötyä? Etenkin puutarhakaudella, jolloin jokainen pieni asia voi olla korvaamaton.Ja siitähän tässä on kyse!

Kokeneet puutarhurit ovat keksineet vanhoille sukille ei-triviaalin käyttötarkoituksen, jota arvostavat ne, jotka haluavat säästää rahaa ja käyttää resursseja tehokkaasti.Sen materiaalin ominaisuuksien ansiosta, josta ne on valmistettu, vanhoista sukista voi tulla korvaamattomia apureita kasvien kasvattamisessa.

• Vaihe 1 : Ota vanha sukka ja leikkaa se varovasti noin 2-3 senttimetriä leveiksi renkaiksi.
  • Vaihe 2 : Levitä kukin rengas venyttämällä materiaalia, jotta saat aikaan eräänlaisen pehmeän köyden.
  • Vaihe 3 : Nyt näitä köysiä voidaan käyttää erilaisten kasvien – tomaattien, kurkkujen, kukkien köynnösten ja monien muiden kasvien kiinnittämiseen.
  • Vaihe 4 : Kiedo köysi kasvin varren ympärille muodostaen siistin silmukan ja kiinnitä se kiristämällä päät hieman.
  • Vaihe 5 : Kun kasvi kasvaa, sido se säännöllisesti uusilla sukkasilmukoilla, jotta se saa turvallisen tuen ja ohjaa kasvua haluttuun suuntaan.
  • Vaihe 6 : Materiaalin pehmeyden ja joustavuuden ansiosta nämä sukkanauhat eivät vahingoita herkkiä kasvin varsia, mutta ne ovat myös riittävän vahvat.

Tällä yksinkertaisella ja taloudellisella tavalla voit kierrättää vanhat sukat puutarhasi hyväksi.Ei tarvitse ostaa erityisiä kiinnittimiä tai köysiä kasvien sitomiseen – vanhat sukkasi hoitavat homman yhtä hyvin tai ehkä jopa paremmin!