KotiKodin kukoistusLeikkaa sukat renkaiksi: kokeneiden emäntien nokkela kätevä hakkerointi kotiin ja mökille

Leikkaa sukat renkaiksi: kokeneiden emäntien nokkela kätevä hakkerointi kotiin ja mökille

Ennen kuin heität vanhat, kuluneet sukat pois, mieti – ehkä niistä voi vielä olla hyötyä? Etenkin puutarhakaudella, jolloin jokainen pieni asia voi olla korvaamaton.Ja siitähän tässä on kyse!

 

Kokeneet puutarhurit ovat keksineet vanhoille sukille ei-triviaalin käyttötarkoituksen, jota arvostavat ne, jotka haluavat säästää rahaa ja käyttää resursseja tehokkaasti.Sen materiaalin ominaisuuksien ansiosta, josta ne on valmistettu, vanhoista sukista voi tulla korvaamattomia apureita kasvien kasvattamisessa.

 • Vaihe 1 : Ota vanha sukka ja leikkaa se varovasti noin 2-3 senttimetriä leveiksi renkaiksi.
 • Vaihe 2 : Levitä kukin rengas venyttämällä materiaalia, jotta saat aikaan eräänlaisen pehmeän köyden.
 • Vaihe 3 : Nyt näitä köysiä voidaan käyttää erilaisten kasvien – tomaattien, kurkkujen, kukkien köynnösten ja monien muiden kasvien kiinnittämiseen.
 • Vaihe 4 : Kiedo köysi kasvin varren ympärille muodostaen siistin silmukan ja kiinnitä se kiristämällä päät hieman.
 • Vaihe 5 : Kun kasvi kasvaa, sido se säännöllisesti uusilla sukkasilmukoilla, jotta se saa turvallisen tuen ja ohjaa kasvua haluttuun suuntaan.
 • Vaihe 6 : Materiaalin pehmeyden ja joustavuuden ansiosta nämä sukkanauhat eivät vahingoita herkkiä kasvin varsia, mutta ne ovat myös riittävän vahvat.

Tällä yksinkertaisella ja taloudellisella tavalla voit kierrättää vanhat sukat puutarhasi hyväksi.Ei tarvitse ostaa erityisiä kiinnittimiä tai köysiä kasvien sitomiseen – vanhat sukkasi hoitavat homman yhtä hyvin tai ehkä jopa paremmin!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

5 KOMMENTIT

 1. Mielestäni tämä on erittäin hyödyllinen vinkki! On hienoa nähdä, miten vanhoja sukkia voi hyödyntää niin luovasti puutarhatöissä. Olen itse kokeillut tätä ja todennut sen toimivaksi. Voin suositella kaikille, jotka haluavat säästää rahaa ja samalla olla ympäristöystävällisiä!

  • Kiitos kommentistasi, Marja-Leena67! Tämä tekniikka toimii parhaiten paksuilla puuvillasukilla, jotka ovat joustavia ja kestäviä. Näin varmistat parhaan lopputuloksen ja pitkäikäisen käytön. Hyödynnä vanhat sukkasi viisaasti!

 2. Mahtava idea! Tämä on todella fiksu tapa hyödyntää vanhat sukat puutarhatöissä. Kierrätys ja säästäminen ovat aina tärkeitä tavoitteita, ja tämä hack todistaa sen. Aion ehdottomasti kokeilla tätä kotona ja mökillä!

 3. Mun mielestä tää on todella nerokas vinkki! Vanhojen sukkien kierrättäminen puutarhassa säästää rahaa ja luontoa. Ja mikä parasta, kasvit saavat vielä pehmeän tuen kasvaakseen vahvasti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten