KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhaa flanelliasi pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä vanhaa flanelliasi pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Vanha suihkuflanelli on aarreaitta, jossa on hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voi käyttää kotona.Sen sijaan, että heittäisit sen pois sen jälkeen, kun sitä on käytetty muutaman kuukauden ajan käyttötarkoitukseensa, kokeile käyttää sitä jonkin 6 kätevän hakkerimme mukaan.

Luffa on erittäin imukykyinen, sen rakenne on avohuokoinen ja se on helppo leikata ja muotoilla.Näiden ominaisuuksien ansiosta voit säästää rahaa kotitalouskemikaalien ja muiden tuotteiden hankinnassa tai tehdä yksinkertaisia mutta hyödyllisiä asioita kotiin omin käsin muutamassa minuutissa.

Tässä on 6 luovaa ideaa flanellien käyttöön, joista on varmasti hyötyä kotitaloudessasi.Saatat jopa yllättyä siitä, miten monipuolinen tämä hygieniatarvike voi olla!

Ensinnäkin vanhaa flanellia voidaan käyttää mikroaaltouunin puhdistukseen – liota etikkaan ja kuumenna minuutti sisällä.

Toiseksi, se on kätevä myös laattojen saumauksen tekemiseen tai ylimääräisen tuoreen silikonin poistamiseen.

Kolmanneksi, vedellä liotetusta flanellista pussissa tulee hygieeninen kylmä kompressi mustelmiin ja migreeniin.Riittää, että se laitetaan pakastimeen.

Neljänneksi, vanha flanelli on loistava kynsilakanpoistoaineapplikaattori.Liota se vain asetoniin ja upota sormesi siihen muutamaksi sekunniksi.

Viidenneksi voit tehdä saippuakupin – leikkaa luffaan ontto kolo saippuapalasi koon mukaan.Tällainen saippuakuppi luo myös runsaasti vaahtoa.

Ja kuudenneksi, leikattu flanelli on erinomainen salaojitus , kun istutetaan huonekasveja.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten