KotiKeittiön niksitMitä ei kannata lisätä leikkeleisiin: 3 ainesosaa, jotka lopullisesti pilaavat ruokalajin

Mitä ei kannata lisätä leikkeleisiin: 3 ainesosaa, jotka lopullisesti pilaavat ruokalajin

Kotletit – tämä on klassinen ruokalaji, jota monet rakastavat.Näyttäisi siltä, että mikä voisi olla helpompaa kuin valmistaa maukkaita ja mehukkaita kotletteja? Kuitenkin jopa tässä näennäisen yksinkertaisessa asiassa on salaisuuksia ja temppuja, jotka auttavat luomaan täydellisen ruokalajin.

Tässä tekstissä paljastamme ammattilaisen neuvoja ainesosista, joita kannattaa välttää jauhelihapihvejä valmistettaessa.

Ensinnäkin leipä liotetussa muodossaan, jota monet ihmiset ovat tottuneet lisäämään jauhelihaan, itse asiassa pilaa leikkeleiden maun ja tekee niistä tiiviitä ja karkeat.

Toiseksi, raaka muna , erityisesti valkuainen, tekee jauhelihasta sitkeää ja karkeaa, joten se on parempi hylätä tai käyttää vain keltuaista.

Kolmanneksi majoneesi , jota jotkut kotiäidit lisäävät mehukkuuden vuoksi, on täysin tarpeeton ainesosa, sillä riittää, että jauheliha vaivataan ja voidellaan hyvin.

Lisäksi pitäisi unohtaa haudutetut leikkeleet, sillä niiden mehukkuuden säilyttämiseksi ne on välttämättä paistettava kovalla lämmöllä, jotta niihin muodostuu kuori, joka pitää lihan mehut sisällä.

Kieltäytymällä siis lisäämästä raakaa kananmunaa, leipää, majoneesia ja hauduttamalla leikkeleet, voit tehdä todella maukkaita, pehmeitä ja mehukkaita leikkeitä.Noudata näitä yksinkertaisia vinkkejä, ja leikkeleistäsi tulee todellinen kulinaarinen mestariteos, josta koko kotitalous nauttii.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten