KotiKotitalousvinkitKuinka käyttää vanhaa matkalaukkua: 5 korvaamatonta kotitalouskäyttöä

Kuinka käyttää vanhaa matkalaukkua: 5 korvaamatonta kotitalouskäyttöä

Vanhan matkalaukun heittäminen pois ei kannata, sillä se voi olla erittäin hyödyllinen kotitalouden emännälle.Katsotaanpa 5 tapaa pidentää matkalaukun käyttöikää ja tehdä siitä toimiva ja tyylikäs osa sisustusta.

Ensinnäkin, matkalaukku on loistava vuodevaatteiden säilytykseen.Siihen voi kätevästi pinota liinavaatesarjat siististi pinoihin.Tämä säästää tilaa ja pitää vaatekaapit siistinä.

Toiseksi, vanhasta matkalaukusta voidaan tehdä alkuperäinen kukkaruukku.Tätä varten riittää, että leikataan reikä vedenpoistoa varten, peitetään sisäpuoli kosteutta kestävällä maalilla ja täytetään se mullalla istutetulla kasvilla.Saat tyylikkään koostumuksen kotiin tai puutarhaan.

Kolmanneksi matkalaukut ovat loistavia lelujen säilytykseen.Tämä lähestymistapa auttaa pitämään lastenhuoneen järjestyksessä.Lisäksi ne voidaan koristella tarroilla tai värityskirjoilla, jotta ne olisivat houkuttelevampia lapselle.

Neljänneksi, vanha matkalaukku muuttuu omaperäiseksi tv-kaapiksi tai hi-tech-järjestelmäksi.Sinun tarvitsee vain päällystää laukku sopivalla materiaalilla ja asentaa pyörät pohjaan.

Viidenneksi, matkalaukut ovat loistavia askartelutarvikkeiden – lankavarsien, kankaiden, tarvikkeiden ja muiden pienten tavaroiden – säilytykseen.Kaikki tavarat ovat siististi järjestettyinä lokeroihin ja käden ulottuvilla.

Vanhaa uskollista matkalaukkua voi siis käyttää monissa eri kodin osa-alueilla.Anna sille toinen elämä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten