KotiKotitalousvinkitSuola, sokeri, pyykkisaippua: kotiäidit ovat keksineet 7 epätavallisen hyödyllistä käyttötarkoitusta

Suola, sokeri, pyykkisaippua: kotiäidit ovat keksineet 7 epätavallisen hyödyllistä käyttötarkoitusta

Kodinhoito tuntuu usein tylsältä askareelta.Mutta itse asiassa se voi olla kiehtova kokeilu, jos tuntee hyödyllisiä niksejä ja flyygeleitä.Tutustutaanpa muutamiin epätavallisiin vinkkeihin, jotka tekevät kotitöistäsi helpompia ja mielenkiintoisempia.

Ensinnäkin tylli voidaan valkaista sokerilla.Riittää, että sitä liotetaan pesun jälkeen sokerin ja kuuman veden liuoksessa.Tämä tekee tyllistä valkoista pitkäksi aikaa.

Toiseksi, voit päästä eroon ovien saranoiden vinkumisesta hieromalla niitä pyykkisaippualla.

Kolmanneksi, kenkien kuivumista auttaa, jos niihin kaadetaan kuivattua suolaa (esimerkiksi sukissa) etukäteen.Se imee kosteutta.

Neljänneksi, mattotahrat poistetaan helposti silitysraudalla kostutetun pyyhkeen läpi.

Viidenneksi, kurkkusuolavesi auttaa pääsemään eroon vedenkeittimen kalkista , jos sitä kaadetaan vedenkeittimen päälle ennen sen käynnistämistä.

Kuudenneksi, tunkkainen musta leipä puhdistaa mokkakengät nopeasti tahroista.

Seitsemänneksi, jääkaappiin laitettu vessapaperi on erinomainen hajujen imijä.

Kuten huomaatte, tavalliset asiat voivat tehdä ihmeitä, jos osaatte soveltaa niitä.Kokeile ja löydä uusia hyödyllisiä temppuja!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten