KotiKotitalousvinkitPumpulipuikkojen piilevät hyödyt: 5 korvaamatonta kotitalouden käyttötapaa

Pumpulipuikkojen piilevät hyödyt: 5 korvaamatonta kotitalouden käyttötapaa

Monet meistä ovat tottuneet käyttämään vanupuikkoja väärin – työntämään ne syvälle korviin yrittäessään puhdistaa korvakäytäviä.Mutta tämä voi itse asiassa johtaa vakaviin kuulo-ongelmiin! On aika kumota myytti, jonka mukaan vanupuikot ovat vain korvahygieniaan.

Itse asiassa ne ovat monikäyttöisiä ja voivat olla käteviä monissa tilanteissa – korujen puhdistamisesta jumissa olevan vetoketjun pelastamiseen.Nämä korvaamattomat apurit voivat puhaltaa uuden elämän vanhoihin kenkiin, sytyttää itsepäisen kynttilän ja siistiä suosikkivehkeesi.

Ensinnäkin voit poistaa naarmut kengistä levittämällä liuotinta vaurioituneelle alueelle.

Toiseksi, niitä on kätevä käyttää matalan kynttilän kynttilöiden sytyttämiseen – tuo vain palava tikku lähelle.

Kolmanneksi, vanupuikko auttaa, jos vaatteiden vetoketju on jumissa – käytä sitä ongelmakohdan öljyämiseen.

Neljänneksi, niitä voidaan käyttää antamaan kiiltoa koruille – pyyhi osat varovasti puhdistuksen jälkeen.

Viidenneksi, ne sopivat erinomaisesti vempaimien puhdistamiseen – kannettavat tietokoneet, näppäimistöt.Liota vanupuikko alkoholiin ja pyyhi se pois.

Pumpulipuikot eivät siis ole vain hygieniaväline, vaan myös kotitalouden apuri! Käytä niitä viisaasti saadaksesi niistä kaiken irti.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten