KotiKotitalousvinkitHuulipunalla voi tehdä enemmän: 6 kauneuden lifehackia, joita monet naiset rakastavat

Huulipunalla voi tehdä enemmän: 6 kauneuden lifehackia, joita monet naiset rakastavat

Tämän päivän trendit tukevat kauneustuotteiden monipuolista käyttöä.Erityisesti huulipunaa, joka asiantuntijoiden mukaan voi muuttaa paitsi huulia, tehdä kuvasta mehukkaamman ja seksikkäämmän, myös muita kasvoja.Tarkastellaan 6 hyödyllistä huulipunan ominaisuutta, jotka voivat olla hyödyllisiä jokaiselle naiselle.

Huulipuna poskipunana.

Mitä useammin sävy toistuu samassa meikissä, sitä täydellisempi ilme.Siksi asiantuntijat suosittelevat käyttämään yhtä tuotetta mahdollisimman monta kertaa, jolloin siitä tulee universaali.Tämä pätee täysin huulipunaan.Sitä voi siis levittää kevyin vedoin kuin poskipunaa, jonka jälkeen se tasoitetaan hyvin.Se näyttää upealta myös kevyesti levitettynä silmäluomille.On tärkeää puuteroida huulipuna kasvoille sen levittämisen jälkeen.

Kulmageelin korvike.

Paksut kulmakarvat ovat ehdottomasti kauniit, mutta ne vaativat pakollisen muotoilun.Muuten ne voivat näyttää kahdelta kaoottiselta pensaalta kasvoilla.Se antaa tytölle huolimattomuutta.Voit kiinnittää kulmakarvat erityisellä läpinäkyvällä geelillä, antaen niille samalla kiiltävän ilmeen.Mutta jos se ei yhtäkkiä ollut käsillä, voit käyttää hygieenistä huulipunaa.Se on levitettävä sormien tyynyihin, jaettava kulmakarvoihin ja kammattava hyvin harjalla, jolloin ne saavat liikeradan.

Parfyymin tuoksun tehostaminen ja pidentäminen.

Hygieeninen huulipuna voi auttaa, jos tytön hajuvesi kuluu nopeasti pois.Jotta esanssit pysyisivät iholla eivätkä karkaisi ilmaan, on iholle levitettävä hygieenistä huulipunaa ja levitettävä hajuvettä sen päälle.Vaha pidättää esterit ja hajusteet, ja tuoksu pysyy vakaana monta tuntia.

Plumperin valmistus.

Tuotetta, joka suurentaa huulia luonnollisesti koostumuksessa olevan ärsyttävän ainesosan ansiosta, kutsutaan plumperiksi.Useimmilla kosmetiikkalinjoilla on tällainen tuote.Mutta et voi ostaa sitä erikseen, ja tehdä sitä itse.Tätä varten sinun on otettava suosikkihuulivoide tai huulipuna ja tiputettava tikkuun eteeristä öljyä, esimerkiksi eukalyptusta tai piparminttua.

Luo oma huulipunapaletti.

Joskus on hankalaa kantaa mukanaan useita huulipunaputkia ja haluat vaihtaa sävyjä päivän mittaan mielialan mukaan.Voit tehdä tämän käyttämällä kosmetiikkatuotteen rakenteen ominaisuuksia.Sulavaksi muokattava, se voidaan osittain siirtää tablettiin.Useista pienistä lokeroista voit tehdä kokonaisen paletin, joka vie käsilaukussa mahdollisimman vähän tilaa.

Pysyvyyden laajentaminen.

Huulipuna ei ole aina kestävä.Samalla tämä tekijä ei riipu merkin hinnasta, sen kuuluisasta nimestä.Kosmetiikka ei-vakaasta voidaan tehdä kestäväksi ulkoisia tekijöitä vastaan.Tätä varten läpinäkyvä puuteri, jota levitetään minimaalinen määrä huulille huulipunalla, jossa on lyöntiliikkeitä, on kätevä.Se kiinnittää kosmetiikkakerroksen kuinka monta tuntia.Voit myös levittää värillistä huulipunaa hygieenisen huulipunan päälle.Läpinäkyvä se tekee hyvän pohjan.

Toisin sanoen tavallisella huulipunalla voi olla monia käyttötarkoituksia.Se on varsin monipuolinen tuote, jolla voidaan vähentää kosmetiikan määrää, luoda harmoninen ilme ja säästää rahaa.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten