KotiKeittiön niksitMiten puhdistaa mikroaaltouuni edullisilla tuotteilla: 5 nopeaa tapaa

Miten puhdistaa mikroaaltouuni edullisilla tuotteilla: 5 nopeaa tapaa

Mikroaaltouunin puhdistaminen – ei ole helppo tehtävä.Ajan myötä sen seinämiin kertyy rasvaa ja likaa, jotka tarttuvat kiinni lämmitettäessä ja pilaavat sen ulkonäön.Onneksi on olemassa muutama edullinen tapa palauttaa kodinkone alkuperäiseen ulkonäköönsä.

Ensinnäkin, yksinkertainen sitruuna auttaa raikastamaan mikroaaltouunin ja pääsemään eroon hajusta.Sinun tarvitsee vain lisätä kokonaisen sitruunan mehu veteen ja laittaa loput hedelmästä sinne ja lämmittää 10-15 minuuttia.

Toiseksi, kevyeen likaantumiseen riittää myös tavallinen astianpesuaine.Kostuta sieni tällä liuoksella, laita se mikroaaltouuniin ja kytke se päälle 20-30 sekunniksi.

Kolmanneksi kevyeen likaantumiseen riittää tavallinen vesi.Laita yksinkertaisesti kulho vettä mikroaaltouuniin 10-15 minuutiksi ja anna sen lämmetä hyvin.Höyry pehmentää lian, joka voidaan sitten helposti poistaa.

Neljänneksi ruokasoodalla on myös hyvä puhdistusvaikutus.Sekoita se veteen, laita se mikroaaltouuniin ja lämmitä seosta 10-15 minuuttia.

Viidenneksi, sitruunahappo hoitaa homman täydellisesti.Sinun täytyy sekoittaa se veteen, laittaa se lämmitettyyn mikroaaltouuniin ja jättää se 10 minuutiksi.Happo liuottaa tehokkaasti vanhatkin tahrat.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten