KotiKeittiön niksitSitruuna on hyödyllinen paitsi keittiössä: se voi selviytyä vaatteiden tahroista

Sitruuna on hyödyllinen paitsi keittiössä: se voi selviytyä vaatteiden tahroista

Sitruunasta on todellista hyötyä paitsi ruoanlaitossa myös monissa kotitaloustöissä.Se auttaa selviytymään erilaisista vaatetahroista.

Tuoreet marjatahrat voidaan poistaa levittämällä sitruunaviipaleita 5 minuutiksi ja sitten huuhtelemalla vedellä.Tämä menetelmä ei kuitenkaan toimi kuivuneisiin tahroihin.

Siinä tapauksessa valmista erikoisliuos : litra vettä, ruokalusikallinen 9-prosenttista etikkaa ja puoli teelusikallista pesugeeliä. Liota tahraa 15 minuuttia ja pese se sitten normaalisti.

Toinen vaihtoehto kuivuneiden tahrojen käsittelyyn on käyttää glyseriiniä pehmentämään ja liottaa kangasta sitten seoksessa, jossa on lämmintä vettä, puoli teelusikallista astianpesuainetta ja ruokalusikallinen 9-prosenttista etikkaa.

Tämä yhdistetty lähestymistapa auttaa puuttumaan vaikeisiin tahroihin.Tutustu muihin hyödyllisiin kodin ja keittiön DIY-vinkkeihin ja nikseihin alla olevista linkeistä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten