KotiKotitalousvinkitÄlä heitä vessapaperin hylsyjä pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä vessapaperin hylsyjä pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona

Kun vessapaperi on loppunut, monet ihmiset heittävät tyhjän vessapaperihylsyn pois.Mutta käy ilmi, että tämäkin asia voidaan ottaa hyötykäyttöön ympäri taloa! Kerromme sinulle 6 tapaa käyttää vessapaperihylsyä.

Ensinnäkin, napa on loistava keittiövälineiden säilytykseen – lastat, kauhat, hieromat.Hylsy voidaan sijoittaa keittiön tiskille, siihen on kätevä asettaa keittiövälineet.

Toiseksi, voit säilyttää kynät, kynät, sakset ja muut toimistotarvikkeet hihassa.Se on siisti ja kätevä jalusta työpöydälläsi.

Kolmanneksi holkkia voidaan käyttää kuumana jalustana työpöydällä.Se suojaa pöydän pintaa läikkyneeltä nesteeltä tai korkealta lämpötilalta.

Neljänneksi, keskitin on kätevä paikka säilyttää latureita ja johtoja laitteista.Näin ne eivät sotkeudu eivätkä loju ympäri taloa.

Viidenneksi hihassa säilytetään siveltimiä , liimaa ja muita pieniä taidetarvikkeita.

Kuudenneksi, navassa voit kerätä pienikokoisia roskia ympäri taloa – kääreitä, sekkejä, tähteitä ja laittaa ne pois, kunnes ne hävitetään.

Kuten huomaat, vessapaperin hylsy – hyödyllinen asia, jota ei pidä heittää pois, ja sille voi löytää arvokasta käyttöä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Voiko vessapaperihylsyjä todella käyttää niin monipuolisesti kodin askareissa? Mikä näistä tavoista on sinun suosikkisi? Oletko kokeillut jotain muuta tapaa hyödyntää niitä?

  2. Kiitos vinkistä! En todellakaan ole tiennyt, että vessapaperin hylsyjä voi hyödyntää niin monella tavalla. Aion ehdottomasti kokeilla näitä käyttötapoja kotona. Ympäristöystävällisyys on tärkeää nykypäivänä.

  3. Kyllä täytyy myöntää, että en ole koskaan aikaisemmin ajatellut käyttää vessapaperin hylsyjä hyödyksi kotona. Näitä vinkkejä lukiessa tuli kyllä mieleen, että voisihan sitä kokeilla! Erityisesti tuo keittiövälineiden säilytys ja toimistotarvikkeiden järjestäminen hylsyjen avulla vaikuttivat fiksulta idealta. Kiitos vinkistä!

  4. Kylläpä tämä oli mielenkiintoinen vinkki! En ole koskaan tullut ajatelleeksi, että tyhjää vessapaperihylsyä voisi käyttää niin monipuolisesti eri tarkoituksiin. Kierrätys ja uusiokäyttö ovat aina tärkeitä! Kiitos vinkistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten