KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä pois peltipurkkien avaimenperiä: 6 käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä pois peltipurkkien avaimenperiä: 6 käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Metallirenkaat tölkkien ja säilyketölkkien avaamiseen käytetään kerran ja heitetään sitten pois turhana roskana.Eikä tämä ratkaisu ole aina oikea.Näissä yksinkertaisissa esineissä on hämmästyttävää uudelleenkäyttöpotentiaalia kotona.

«Korvat» peltitölkeistä on hyödyllistä säilyttää tavaroita, tehdä koukkuja, ketjuja ja muita hyödyllisiä käsitöitä.Tässä on 6 luovaa ideaa oluttölkkirenkaiden uudelleenkäyttöön.

Ensinnäkin «korvakkeet» toimivat kätevänä koukkuna vavan kiinnittämiseen kalastettaessa.

Toiseksi renkaita voidaan käyttää omaperäisen paperitelineen tekemiseen.

Kolmanneksi niitä voidaan käyttää kuvakiinnikkeinä tai pieninä maalauksina seinällä.

Neljänneksi, punomalla renkaat yhdeksi ketjuksi saadaan tyylikkäitä avaimenperiä, rannekoruja ja muita koruja.

Viidenneksi, «korvakkeet» on loistava järjestäjä vaatteiden kompaktia säilytystä varten vaatekaapissa.

Kuudenneksi, tällaisista renkaista voidaan tehdä vyö sitomalla ne yhteen pitkäksi ketjuksi ja liittämällä ne sitten toiseen ketjuun, joka kulkee samansuuntaisesti toistensa kanssa.

Nyt tiedät siis 6 tapaa käyttää uudelleen peltipurkkirenkaita.Näistä yksinkertaisista ja näennäisen hyödyttömistä esineistä voi halutessaan tehdä hyödyllisiä käsitöitä.Onnea luovuutesi kanssa ja kiirehdi heittämään pois se, mitä voi käyttää uudelleen!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. En ole koskaan ajatellut peltipurkkien avaimenperien uudelleenkäyttöä tällä tavalla! Todella inspiroivaa ja ekologista. Täytyy ehdottomasti kokeilla joitain näistä ideoista kotona. Kiitos vinkistä!

  2. En heitä pois peltipurkkien avaimenperiä, koska niillä voi tehdä monenlaista hyödyllistä kotona ja keittiössä. On hienoa löytää luova tapa uudelleenkäyttää niitä ja välttää turhaa roskan heittämistä. Kiitos vinkistä ja uusista ideoista!

  3. Älä heitä pois peltipurkkien avaimenperiä, niillä on paljon hyödyllisiä käyttötarkoituksia kotona ja keittiössä! Kierrätys on avain kestävään elämäntapaan.

  4. En heittäisi kyllä pois mitään hyödyllistä! On hienoa, että tässäkin on keksitty tapoja hyödyntää vanhoja esineitä uudelleen. Itsekin voisin kokeilla näitä vinkkejä. Kiitos jakamisesta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten