KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä pois muovisia pullonkorkkeja: 8 käyttötarkoitusta kotiin ja mökille

Älä heitä pois muovisia pullonkorkkeja: 8 käyttötarkoitusta kotiin ja mökille

Säästääkseen rahaa monet ihmiset yrittävät löytää käyttötarkoituksia asioille, jotka yleensä päätyvät roskiin.Muovipullojen korkit – yksi tällaisista esineistä, joiden hyödyllisyyttä usein aliarvioidaan.Samaan aikaan nämä näennäisesti tarpeettomilta tuntuvat asiat voivat helpottaa puutarhurin ja mökkipuutarhurin elämää huomattavasti.

Kasvien merkitsemisestä polkujen ja aitojen tekemiseen – on monia luovia tapoja käyttää muovikansia kotitilalla.Tässä artikkelissa tarkastelemme 8 lifehackia, joiden avulla saat kekseliäisyytesi käytäntöön ja säästät budjettia.

Ensinnäkin kansi, johon on leikattu reikä, muuttuu käteväksi puutarhaletkun pidikkeeksi tynnyrissä.Aseta se valmiiksi, niin voit tehdä muita asioita samalla kun kirjoitat vettä.

Toiseksi, jos kansioita kerätään tarpeeksi, niistä saa nätin ja käytännöllisen kesämökkipolun sänkyjen ja pensaiden väliin.Siitä tulee kestävä ja helppo puhdistaa, jos kannet on nauhoitettu kunnolla yhteen.

Kolmanneksi muovikannet ovat erinomainen korvike mitta-astia lannoiteliuoksia valmistettaessa.Kemikaalien käytön jälkeen niitä ei ole häpeä heittää pois.

Neljänneksi, monista kansista voi rakentaa alkuperäiset verhot kesämökeille , jotka karkottavat hyönteisiä kolisemalla eivätkä vaadi tiheää pesua.

Viidenneksi, muutamasta kymmenestä kannesta voi tehdä aidan, joka suojaa puutarhaa tuulelta ja uteliailta katseilta.Näin tehdessä kirkkaan kirjava aita yllättää varmasti naapurit.

Kuudenneksi, asettamalla siemenet eri kansiin voit liottaa siemenet kerralla ja erottaa lajikkeet helposti toisistaan astioiden värin perusteella.

Seitsemänneksi, muovikansista voi tehdä merkkejä kasvien merkintöjä varten.Nämä merkitään lähtemättömällä tussilla, ja transkriptio liitetään muistivihkoon.Kannet yksinkertaisesti pistetään hammastikkuihin ja pistetään sänkyyn.

Kahdeksanneksi, muovisuojat sopivat korvaamaan kuluneen maton datsan kuistilla , ne eivät huonone ulkona ja ne on helppo pestä.

Kuten huomaatte, tavalliset muovikannet avaavat sopivalla kekseliäisyydellä uskomattomia mahdollisuuksia puutarhureille ja puutarhureille.Käytä näitä ympäristöystävällisiä ja taloudellisia flyygeleitä, ja puutarhatontistasi tulee entistäkin viihtyisämpi ja toimivampi! Ja samalla osallistut roskien määrän vähentämiseen.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Älä heitä pois muovisia pullonkorkkeja! Ne voivat olla todellinen aarreaitta puutarhassa ja mökillä. Itse olen hyödyntänyt korkkeja monin eri tavoin, kuten esimerkiksi puutarhaletkun pidikkeenä tai kesämökkipolun rakennusmateriaalina. Luovuutta käyttämällä voi säästää rahaa ja samalla tehdä ympäristötekoja. Kiitos vinkistä!

  2. Monet ihmiset yrittävät säästää rahaa löytämällä käyttötarkoituksia asioille, jotka yleensä päätyvät roskiin. Muoviset pullonkorkit ovat yksi näistä esineistä, joiden hyödyllisyys usein aliarvioidaan. Kansien avulla voi tehdä monenlaisia hyödyllisiä asioita puutarhassa ja mökillä, kuten puutarhaletkun pidikkeen tai kesämökkipolun sängyn ja pensaiden väliin. Lisäksi ne toimivat mainiosti mitta-astioina lannoiteliuoksille ja voivat muuttua alkuperäisiksi verhoiksi tai aidaksi. Käyttämällä mielikuvitusta ja kierrättämällä muovikansia voi säästää budjettia ja tehdä arjesta kekseliäämpää!

  3. En heitä pois muovisia pullonkorkkeja, koska niillä on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia kotona ja mökillä. Ne auttavat säästämään rahaa ja helpottavat puutarhatöitä. Esimerkiksi korkki reiällä toimii mainiona puutarhaletkun pidikkeenä tynnyrissä, ja useista kannista voi rakentaa käytännöllisen kesämökkipolun. Lisäksi ne ovat hyvä korvike mitta-astiana lannoiteliuosten valmistuksessa. Älä siis heitä niitä pois, vaan hyödynnä luovasti!

  4. Mielestäni muovisten pullonkorkkien uusiokäyttö on loistava idea! On hienoa löytää tapoja hyödyntää asioita uudelleen ja samalla säästää rahaa. Näitä pieniä esineitä voi käyttää monipuolisesti esimerkiksi puutarhatöissä ja kesämökin askareissa. Kiitos vinkistä!

  5. Säästääkseen rahaa monet ihmiset yrittävät löytää käyttötarkoituksia asioille, jotka yleensä päätyvät roskiin. Muovipullojen korkit – yksi tällaisista esineistä, joiden hyödyllisyyttä usein aliarvioidaan. Samaan aikaan nämä näennäisesti tarpeettomilta tuntuvat asiat voivat helpottaa puutarhurin ja mökkipuutarhurin elämää huomattavasti. Kasvien merkitsemisestä polkujen ja aitojen tekemiseen – on monia luovia tapoja käyttää muovikansia kotitilalla. Tässä artikkelissa tarkastelemme 8 lifehackia, joiden avulla saat kekseliäisyytesi käytäntöön ja säästät budjettia. Ensinnäkin kansi, johon on leikattu reikä, muuttuu käteväksi puutarhaletkun pidikkeeksi tynnyrissä. Aseta se valmiiksi, niin voit tehdä muita asioita samalla kun kastelet kasveja. Toiseksi, jos kansia kerätään tarpeeksi, niistä saa nätin ja käytännöllisen kesämökkipolun sänkyjen ja pensaiden väliin. Siitä tulee kestävä ja helppo puhdistaa, jos kannet on nauhoitettu kunnolla yhteen. Kolmanneksi muovikannet ovat erinomainen korvike mittausastiaksi lannoiteliuoksia valmistettaessa. Kemikaalien käytön jälkeen niitä ei ole häpeä heittää pois. Neljänneksi, monista kannista voi rakentaa alkuperäiset verhot kesämökille, jotka karkottavat hyönteisiä kolisemalla eivätkä vaadi tiheää pesua. Viidenneksi, muutamasta kymmenestä kannesta voi tehdä aidan, joka suojaa puutarhaa tuulelta ja uteliailta katseilta. Näin tehdessä kirkkaan kirjava aita yllättää varmasti naapurit. Kuudenneksi, asettamalla siemenet eri kansiin voit liottaa siemeniä…

  6. Tästä artikkelista heräsi kysymys – voisiko muovisia pullonkorkkeja hyödyntää myös sisätiloissa jollain tavalla? Onko kokemuksia tai vinkkejä?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten