KotiKeittiön niksitTarttumaton pinnoite kestää pidempään: 7 virhettä, jotka pilaavat paistinpannusi

Tarttumaton pinnoite kestää pidempään: 7 virhettä, jotka pilaavat paistinpannusi

Tarttumattomat pannut ovat jokaisen keittiön välttämätön ominaisuus.Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, miten tätä astiaa käsitellään oikein sen käyttöiän pidentämiseksi.Katsotaanpa yleisiä virheitä, joita tällaisten pannujen omistajat tekevät.

Ensinnäkin, et saa kuumentaa tyhjää paistinpannua pitkään – ylikuumeneminen voi aiheuttaa halkeamia ja lohkeamia.Vain valurautaisia keittoastioita tulisi käyttää tällä tavoin.

Toiseksi, ei ole hyväksyttävää kypsentää happamia ruokia , kuten tomaatteja ja sitrushedelmiä, tällaisissa keittoastioissa.Niiden happo tuhoaa tarttumattoman pinnoitteen ja aiheuttaa kuplia.

Kolmanneksi, älä käytä metallisia lastoja ja vispilöitä ruoan kääntämiseen pannulla – ne naarmuttavat ja vahingoittavat pinnoitetta.On parempi ottaa puusta, muovista tai silikonista valmistettuja välineitä.

Neljänneksi on ehdottomasti kiellettyä pestä tarttumattomia pannuja jäykillä harjoilla ja kaapimilla.Tämä jättää naarmuja, jotka tuhoavat pinnoitteen nopeasti.On käytettävä pehmeitä sieniä ja erityisiä geelejä.

Viidenneksi, tällaisia astioita ei saa koskaan pestä astianpesukoneessa.Kovat olosuhteet, lämpötilan vaihtelut ja kemikaalit vahingoittavat niitä nopeasti.

Kuudenneksi, pannut kärsivät pahasti niiden päällekkäisestä säilytyksestä.Pintoja hankaamalla pinnoite naarmuuntuu ja tuhoutuu.

Seitsemänneksi, tarttumattomat keittoastiat äkilliset lämpötilan muutokset , olipa kyse sitten äkillisestä kuumentamisesta tai jäähdyttämisestä, ovat vaarallisia tarttumattomille keittoastioille.Tämä johtaa pinnoitteen halkeiluun ja kuoriutumiseen.

Kuten näet, tällaiset yksinkertaiset asiat voivat lyhentää tarttumattomien pannujen käyttöikää merkittävästi.Ole varovaisempi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Tarttumattomien pannujen oikea käsittely on avain niiden kestävyyteen. Ylikuumeneminen, happamat ruoat ja väärät välineet voivat nopeasti vahingoittaa pinnoitetta. Pitää huolta välineistä ja käsittelystä on välttämätöntä kestävien keittoastioiden kannalta.

  2. Tarttumaton pinnoite kestää pidempään, joten on tärkeää välttää nämä yleiset virheet keittoastioiden hoidossa. Kiitos hyvistä vinkeistä!

    • Eli valitse happamille ruoille valmistettu pannu, sillä se kestää paremmin hapanta ympäristöä ja suojaa tarttumatonta pinnoitetta rikkoontumiselta. Muista myös käyttää ruoan kääntämiseen puu-, muovi- tai silikonivälineitä välttääksesi pinnoitteen vaurioitumista. Hyvää ruoanlaittoa!

  3. Tarttumaton pinnoite kestää pidempään, kun sitä käsitellään oikein. Monet unohtavat varoa ylikuumenemista ja happamien ruokien käyttöä, jotka voivat vahingoittaa pannua. On tärkeää käyttää oikeanlaisia työvälineitä ja välttää pesemistä jäykillä harjoilla. Muista myös, että astianpesukone ei ole tarttumattoman pannun ystävä. Oikea hoito pidentää pannun käyttöikää merkittävästi!

  4. Tarttumaton pinnoite kestää pidempään, kun sitä käsitellään oikein. Monet eivät ymmärrä, miten näitä pannuja tulisi hoitaa. Ylikuumennus, happamat ruoat, metalliset välineet ja väärät pesumenetelmät voivat nopeasti pilata pannun pinnoitteen. On tärkeää käyttää oikeanlaisia työvälineitä ja huolehtia hellävaraisesta käsittelystä, jotta pannu säilyy pitkään käyttökelpoisena.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten