KotiKeittiön niksitÄlä heitä kahvinpuruja pois: 7 tehokasta tapaa käyttää niitä keittiössä ja mökillä

Älä heitä kahvinpuruja pois: 7 tehokasta tapaa käyttää niitä keittiössä ja mökillä

Kahvi ei ole vain herkullinen ja virkistävä juoma.On käynyt ilmi, että käytetyt kahvinporot voivat olla myös erittäin hyödyllisiä kotona.Voit hävittää sen monella eri tavalla.Katsotaanpa muutamia parhaita tapoja hävittää se.

Ensinnäkin, voit päästä eroon jääkaapin ja pakastimen pahasta hajusta mausteiden avulla.Laita kuivattu liemi muovilaatikkoon ja aseta se hyllylle.

Toiseksi, jauhot auttavat poistamaan käsistäsi kaikkein sitkeimmätkin hajut, kuten valkosipulin – hiero sitä vain kämmenillesi.

Kolmanneksi, ennen kuin lakaisee tuhkan pois takasta , ripottele päälle kosteaa tuhkaa – tämä estää tuhkaa nousemasta ylös ja likaamasta kaikkea ympärilläsi.

Neljänneksi, humina on hyvä astioiden puhdistamiseen ja hankaamiseen , erityisesti pannujen.Käytä sitä flanellin sijasta.

Viidenneksi, sen ripottelu kukkapenkkeihin ja kukkaruukkuihin on hyvää kasvinruokaa.Se hyödyttää erityisesti happoa rakastavia kukkia.

Kuudenneksi, pelotellaksesi kissaa kukkapenkistä , ripottele multaan limaa ja appelsiininkuorta.

Seitsemänneksi, kotitekoiseen wc-saippuan joukkoon voi lisätä kahvinporoja, jotta se saa miellyttävän tuoksun.

Kuten huomaat, sinun ei tarvitse heittää käytettyjä kahvinporoja heti pois – voit löytää niille monia käyttötarkoituksia ympäri taloa.Ole luova!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten