KotiKeittiön niksitMiten puhdistaa leikkuulaudat: joitakin luotettavia tapoja kansanhoitoineen

Miten puhdistaa leikkuulaudat: joitakin luotettavia tapoja kansanhoitoineen

Leikkuulauta – jokaisen keittiön välttämätön ominaisuus, jonka kanssa olemme päivittäin kosketuksissa.Harva kuitenkaan ajattelee, että sen ruman pinnan takana voi piillä vaarallisia pöpöjä ja bakteereja.

Veitsen jättämistä naarmuista ja halkeamista tulee täydellinen turvapaikka näille silmälle näkymättömille tuholaisille.Siksi on tärkeää kiinnittää asianmukaista huomiota leikkuulautojen puhdistamiseen ja desinfiointiin sen sijaan, että ne vain pestään käytön jälkeen.

Ensinnäkin, jos sinulla on muovinen leikkuulauta käytössäsi, valmista liuos ruokasoodasta ja etikasta.Levitä sitä valmiiksi pestylle pinnalle ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan.Tämä seos auttaa poistamaan pinttyneen lian ja desinfioimaan laudan.

Toiseksi, kun hoidat puista leikkuulautaa , sen pinnat on käsiteltävä suolan ja sitruunamehun seoksella.Sen jälkeen lauta suihkutetaan kolmiprosenttisella vetyperoksidiliuoksella.Anna tuotteen vaikuttaa muutaman minuutin ajan, jotta sen teho olisi mahdollisimman suuri.Sen jälkeen huuhtele lauta huolellisesti juoksevan veden alla ja pyyhi kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Molempien leikkuulautatyyppien viimeinen vaihe on huuhdella ne huolellisesti juoksevan veden alla ja pyyhkiä kuivaksi puhtaalla, kuivalla pyyhkeellä.Tämä toimenpide ei ainoastaan tapa haitallisia mikro-organismeja, vaan myös poistaa pinnalta tahrat ja epämiellyttävät hajut, jotka saattavat jäädä ruoan leikkaamisen jälkeen.

Leikkuulautojen säännöllinen ja asianmukainen huolto pidentää niiden käyttöikää ja takaa turvallisen ruoanvalmistuksen.Muista, että puiset ja muoviset leikkuulaudat vaativat erilaisia puhdistusmenetelmiä, joten noudata leikkuulaudan materiaalin mukaisia ohjeita.Noudattamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä voit ylläpitää täydellistä puhtautta ja luoda turvallisen ympäristön herkullisten ja terveellisten ruokien valmistamiseen.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten