KotiSiivousvinkitMiten poistaa paha haju roskiksesta: 3 todistettua tapaa

Miten poistaa paha haju roskiksesta: 3 todistettua tapaa

Monet emännät haluavat, että talo on siisti ja puhdas.Roskiksesta tulee kuitenkin joskus epämiellyttävän hajun lähde.Puhutaanpa muutamasta keinosta päästä eroon tällaisesta hajusta.

Ensinnäkin, ruokasooda auttaa.Kannattaa pestä ämpäri puhdistusaineella, pyyhkiä sisäpuoli ruokasoodalla ja ripotella sitä pohjalle.

Toiseksi voit käyttää eteerisiä öljyjä – kostuta vanua ja laita se ämpärin viereen.Tämä auttaa säännöllisessä puhdistuksessa.

Kolmanneksi, kokeiltu ja testattu kansanmenetelmä – laimenna pari lusikallista valkaisuainetta ämpäriin riittää.Valuta neste 60 minuutin kuluttua ja pese ämpäri.Mutta tällainen käsittely on suoritettava joka viikko.

Aromiöljyjen, ruokasoodan tai valkaisuaineen avulla voit siis poistaa roskiksesta epämiellyttävän hajun ja tehdä siivoamisesta miellyttävämpää.Tärkeintä on valita tarpeisiisi sopiva menetelmä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Itse olen käyttänyt ruokasoodaa ja se todellakin auttaa poistamaan pahan hajun roskiksista! Suosittelen kokeilemaan myös eteerisiä öljyjä, jotka tekevät siivoamisesta miellyttävämpää.

  2. Todella hyödyllinen vinkki! Olen aina taistellut roskiksessa leijailevaa hajua vastaan. Eteeristen öljyjen käyttö kuulostaa erityisen mielenkiintoiselta. Täytyy ehdottomasti kokeilla!

  3. Miten voin varmistaa, että nämä keinot eivät vahingoita ympäristöä? Onko mahdollista käyttää ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja pahan hajun poistoon roskiksesta?

  4. Monet emännät haluavat, että talo on siisti ja puhdas. Roskiksesta tulee kuitenkin joskus epämiellyttävän hajun lähde. Puhutaanpa muutamasta keinosta päästä eroon tällaisesta hajusta. Ensinnäkin, ruokasooda auttaa. Kannattaa pestä ämpäri puhdistusaineella, pyyhkiä sisäpuoli ruokasoodalla ja ripotella sitä pohjalle. Toiseksi voit käyttää eteerisiä öljyjä – kostuta vanua ja laita se ämpärin viereen. Tämä auttaa säännöllisessä puhdistuksessa. Kolmanneksi, kokeiltu ja testattu kansanmenetelmä – laimenna pari lusikallista valkaisuainetta ämpäriin riittää. Valuta neste 60 minuutin kuluttua ja pese ämpäri. Mutta tällainen käsittely on suoritettava joka viikko. Aromiöljyjen, ruokasoodan tai valkaisuaineen avulla voit siis poistaa roskiksesta epämiellyttävän hajun ja tehdä siivoamisesta miellyttävämpää. Tärkeintä on valita tarpeisiisi sopiva menetelmä.

  5. Kiitos vinkistä! Olen itse kokeillut ruokasoodaa ja se todellakin auttaa pahan hajun poistamisessa roskiksessa. Eteeristen öljyjen käyttö kuulostaa myös hyvältä idealta, täytyypä testata sitä seuraavaksi.

  6. Monet emännät haluavat, että talo on siisti ja puhdas. Roskiksesta tulee kuitenkin joskus epämiellyttävän hajun lähde. Puhutaanpa muutamasta keinosta päästä eroon tällaisesta hajusta. Ensinnäkin, ruokasooda auttaa. Kannattaa pestä ämpäri puhdistusaineella, pyyhkiä sisäpuoli ruokasoodalla ja ripotella sitä pohjalle. Toiseksi voit käyttää eteerisiä öljyjä – kostuta vanua ja laita se ämpärin viereen. Tämä auttaa säännöllisessä puhdistuksessa. Kolmanneksi, kokeiltu ja testattu kansanmenetelmä – laimenna pari lusikallista valkaisuainetta ämpäriin riittää. Valuta neste 60 minuutin kuluttua ja pese ämpäri. Mutta tällainen käsittely on suoritettava joka viikko. Aromiöljyjen, ruokasoodan tai valkaisuaineen avulla voit siis poistaa roskiksesta epämiellyttävän hajun ja tehdä siivoamisesta miellyttävämpää. Tärkeintä on valita tarpeisiisi sopiva menetelmä.

  7. Monet emännät haluavat, että talo on siisti ja puhdas. Roskiksesta tulee kuitenkin joskus epämiellyttävän hajun lähde. Puhutaanpa muutamasta keinosta päästä eroon tällaisesta hajusta. Ensinnäkin, ruokasooda auttaa. Kannattaa pestä ämpäri puhdistusaineella, pyyhkiä sisäpuoli ruokasoodalla ja ripotella sitä pohjalle. Toiseksi voit käyttää eteerisiä öljyjä – kostuta vanua ja laita se ämpärin viereen. Tämä auttaa säännöllisessä puhdistuksessa. Kolmanneksi, kokeiltu ja testattu kansanmenetelmä – laimenna pari lusikallista valkaisuainetta ämpäriin riittää. Valuta neste 60 minuutin kuluttua ja pese ämpäri. Mutta tällainen käsittely on suoritettava joka viikko. Aromiöljyjen, ruokasoodan tai valkaisuaineen avulla voit siis poistaa roskiksesta epämiellyttävän hajun ja tehdä siivoamisesta miellyttävämpää. Tärkeintä on valita tarpeisiisi sopiva menetelmä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten