KotiSiivousvinkitNäin hoidat lian ja kalkin nopeasti: 7 vinkkiä pesuun

Näin hoidat lian ja kalkin nopeasti: 7 vinkkiä pesuun

Astioiden peseminen ei ole monille miellyttävin tehtävä.Epätyypillisten ja luovien lähestymistapojen avulla tämä tylsä velvollisuus voidaan kuitenkin muuttaa mielenkiintoiseksi ja jopa jännittäväksi prosessiksi.Tässä artikkelissa kerromme seitsemästä omaperäisestä tavasta tehdä astioiden pesusta nopeaa ja tehokasta.

Nämä epätavalliset, mutta toteutettavissa olevat, elämää parantavat lifehackit auttavat sinua ottamaan kaiken irti tavallisista keittiötyökaluista ja kotitaloustarvikkeista.

Ensinnäkin hammasharja sopii erinomaisesti astioiden kapeiden rakojen ja vaikeasti saavutettavien paikkojen puhdistamiseen.Vaahdota vain harja ja huuhtele likaiset alueet huolellisesti.

Toiseksi voit käyttää perunankuorta rasvan ja lian poistamiseen yksinkertaisesti hieromalla sitä astioihin.Perunan hedelmäliha auttaa puhdistamaan kellastuneen kristalliastiaston – sitä on hierottava astioihin.

Kolmanneksi etikka auttaa torjumaan kalkkia vedenkeittimessä ja muissa astioissa.Sinun täytyy keittää vedenkeittimessä veden ja etikan liuosta ja puhdistaa sitten seinät saostumista.

Neljänneksi ruokasooda poistaa tehokkaasti lian astioista.Voit käyttää ruokasoodaliuosta pesuun tai liottaa likaantuneita astioita kuumassa vedessä, jossa on ruokasoodaa.

Viidenneksi, käytä yhden saippuasienen sääntöä – pese astiat, kun sieni vaahtoaa, ja pidä sitten tauko.Tämä auttaa jakamaan suuren tehtävän osiin.

Kuudenneksi voit keittää astiat vedessä nokea ja tunkkaista likaa poistamaan.Muutaman minuutin keittämisen jälkeen astiat ovat puhtaat.

Seitsemänneksi, käytä verkkopyykkipussia pienten esineiden pesemiseen astianpesukoneessa – ne eivät häviä.

On siis monia tapoja tehdä astianpesusta nopeaa ja tehokasta.Tärkeintä on olla luova ja kekseliäs!

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten