KotiSiivousvinkitÄlä heitä vanhoja ja reikäisiä sukkia pois: viisi tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä vanhoja ja reikäisiä sukkia pois: viisi tapaa käyttää niitä kotona

Vanhoja sukkia, joissa on reikiä tai kokonaisia parittomia yksiköitä, ei tarvitse heittää heti pois.Kokeneet kotiäidit käyttävät niitä hyödyllisenä välineenä siivouksessa ja muissa tapauksissa, joista kerromme tänään.

Ensinnäkin kokeneet kotiäidit tekevät vanhoista sukista hyödyllisen siivousvälineen.Vedä vanha sukka yksinkertaisesti käden päälle puhdistaaksesi likaisia tahroja, kerätäksesi pölyä tai poistaaksesi rasvaa.Sen jälkeen käännä sukka ulos ja heitä se pois.

Toiseksi, parittomat sukat voivat olla käteviä pienten esineiden – kuten naulojen, ruuvien tai muttereiden – säilyttämiseen.

Kolmanneksi, vanhoista sukista voi tehdä köysiä kasvien sitomiseen kesällä leikkaamalla sukan pituussuunnassa kantapäätä pitkin ja leikkaamalla sen sitten suikaleiksi.

Neljänneksi, sukka täytetään synteponilla, asetetaan astia siihen ja tehdään suuri neulatyyny.Vihreä väri sopisi kaktusneulatyynyyn.

Viidenneksi, jos sinulla on kadonnut sateenvarjon suojus , voit joskus korvata sen onnistuneesti väriltään sopivalla sukalla.

Tämä yksinkertainen lifehack auttaa sinua siis säästämään rahaa ja aikaa sekä tekemään siivouksesta tehokasta ja nopeaa.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten