KotiKeittiön niksitMiten muuten käyttää muovisiteitä: 7 hyödyllistä vinkkiä kotiin ja keittiöön

Miten muuten käyttää muovisiteitä: 7 hyödyllistä vinkkiä kotiin ja keittiöön

Muoviset nippusiteet eli puristimet ovat jo pitkään olleet suosittuja halpuutensa, saatavuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi.Niitä käytetään yleensä rakentamisessa ja teollisuudessa, mutta niistä voi olla paljon hyötyä myös kotona ja kodissa.Tähän artikkeliin olemme keränneet sinulle 7 luovaa tapaa käyttää muovisiteitä, joiden olemassaolosta et edes tiennyt!

Ensinnäkin kiinnittimiä voidaan käyttää pensaiden ja hentojen kasvien kiinnittämiseen.Tärkeintä on, ettei niitä kiristetä liikaa, jotta varret eivät vahingoitu.

Toiseksi, rikkoutunut vyönsolki ? Laita puristin soljen päälle ja voit pitää sitä edelleen! Sinun on kuitenkin leikattava solki jokaisen vyön irrottamisen jälkeen.

Kolmanneksi, solmiot pelastavat sinut, jos huoneessa ei ole erityisiä verhorenkaita.Tee renkaat itse kiinnikkeistä ja ripusta verhot tavalliseen tapaan.Sopii erityisesti kesämökkeihin ja tilapäisratkaisuihin.

Neljänneksi, kiinnittimet auttavat järjestämään kaoottiset asunnossa hajallaan olevat johdot – sidot vain kaiken yhteen nippuun.Saat johdotukset järjestykseen muutamassa minuutissa!

Viidenneksi, vetoketjusiteet voivat auttaa sinua tiivistämään pakkaamaan tavaroita varastoitaessa tai kuljetettaessa.Yksinkertaisesti kierrä vaatteita tai muita pehmeitä esineitä ja kääri ne nippusiteellä – tilavuus pienenee moninkertaisesti!

Kuudenneksi, puristimilla voidaan korjata vanhan jousipatjan heikentyneet jouset.Jos kiinnikkeiden välinen etäisyys on suuri, käytä useita nippusiteitä kerralla.

Seitsemänneksi, odottamaton temppu on muovisiteisiin perustuva nippuside.Rei’itä varovasti asiakirjoihin reikiä ja yhdistä ne nippusiteellä.Ei tietenkään virallisiin papereihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tavallisia muovisiteitä voidaan haluttaessa käyttää mitä odottamattomimmissa kohteissa.Toteuta ehdotetut ideat, ja tulet arvostamaan tämän yksinkertaisen mutta hyödyllisen esineen monipuolisuutta!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. En tiennyt, että muovisiteitä voi käyttää niin monipuolisesti! Olen positiivisesti yllättynyt näistä vinkeistä kotikäyttöön. Erityisesti tuo johdotuksen järjestäminen yhdellä nippusiteellä kuulostaa kätevältä. Kiitos vinkistä!

  2. En tiennytkään, että muovisiteitä voi käyttää niin monipuolisesti kotona ja puutarhassa! Erityisesti tuo vinkki johdonsiistämiseen oli hyödyllinen. Kiitos vinkistä!

  3. Miten muuten käyttäisit muovisiteitä: 7 hyödyllistä vinkkiä kotiin ja keittiöön! Muovisia nippusiteitä on käytetty pitkään niiden halpuuden, saatavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Ne eivät vain ole hyödyllisiä rakennusalalla ja teollisuudessa, vaan voivat tarjota paljon hyötyä myös kotona ja kodissa. Kiinnittimiä voidaan käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin kuten pensaiden kiinnittämiseen, vyönsolkien korjaamiseen ja kaapeleiden järjestämiseen. Näistä vinkeistä voisi olla hyötyä monille, jotka eivät ole vielä hyödyntäneet muovisiteiden monipuolisuutta kotonaan!

  4. Mun mielestä muovisiteitä voi hyödyntää monipuolisesti kotona ja puutarhassa. Ne on ihan loistavia apuvälineitä pensaiden kiinnittämisessä ja kaapeissa lentelevien johtojen järjestyksessä pitämisessä. Ja mikä parasta, ne on vieläpä todella edullisia!

  5. Pidän muovisiteistä todella hyödyllisinä ja monipuolisina välineinä kotona. On hienoa, miten niitä voi hyödyntää monin eri tavoin arjen askareissa. Erityisesti olen innostunut käyttämään niitä johdotuksen järjestämiseen – se tekee elämästä paljon helpompaa!

  6. Nuo vinkit muovisiteiden käytöstä kotona ja keittiössä ovat todella hyödyllisiä! Itse olen käyttänyt siteitä erityisesti kaapeissa olevien johtojen järjestämiseen ja se on ollut todella kätevää. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten