KotiKeittiön niksitMiksi kokeneet emännät kaatavat ruokasoodaa altaaseen: tapa päästä eroon tahroista nopeasti

Miksi kokeneet emännät kaatavat ruokasoodaa altaaseen: tapa päästä eroon tahroista nopeasti

Monet kotiäidit eivät ymmärrä, kuinka hyödyllisiä kotitalousominaisuuksissa on hiilihappopitoisia juomia, pitäen niitä hyödyttöminä tai jopa haitallisina.Samalla sooda voi auttaa tiettyjen kotitalousongelmien ratkaisemisessa.

Esimerkiksi ruokasooda on osoittautunut erittäin tehokkaaksi vaatteiden ja tekstiilien maitotahroja vastaan.Nämä rasvaiset, ongelmallisilta ja mahdottomilta tuntuvat tahrat poistuvat lähes jälkiä jättämättä ruokasoodalle altistumisen jälkeen, mitä ei tapahdu perinteisillä pesuaineilla.

Ensinnäkin, jos tahra on kooltaan pieni, sinun tarvitsee vain kostuttaa sitä varovasti hiilihappojuomalla, hieroa hieman kankaan pilaantunutta osaa ja lähettää asia sitten pesuun.

Toiseksi, jos kyseessä ovat suuret maitotahrat , koko vaate on liotettava juomassa noin 10-15 minuuttia ja pestävä sen jälkeen tavalliseen tapaan.Sooda imeytyy hyvin kankaaseen ja kirjaimellisesti ’pesee’ maitotahrat puhtaiksi.

Kuten huomaat, terveydellisistä huolenaiheista huolimatta hiilihappopitoiset juomat voivat olla suureksi avuksi kotona ja pelastaa lempiesineesi tahroilta.Huomioi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten