KotiKodin kukoistusIkkunat kiiltävät taas hurjasti: kokeneet kotiäidit neuvovat glyseriiniliuosta

Ikkunat kiiltävät taas hurjasti: kokeneet kotiäidit neuvovat glyseriiniliuosta

Puhtaat ja kiiltävät ikkunat ovat jokaisen kotiäidin unelma.Ikkunoiden puhdistaminen on kuitenkin usein työlästä ja hankalaa.Lisäksi katupöly ja sateen jäljet vievät nopeasti ikkunan kiillon, ja pian joudut toistamaan toimenpiteen.

Mutta ei ole syytä epätoivoon! On olemassa yksinkertainen keino, joka paitsi säästää aikaa ja vaivaa, myös pitää ikkunasi täydellisen puhtaina pitkään.

Ensinnäkin ikkunoiden normaalin puhdistuksen jälkeen on tarpeen suorittaa lisäkäsittely erikoisliuoksella.Sen valmistamiseen tarvitaan vain kaksi saatavilla olevaa ainesosaa.

Sekoita toiseksi yksi ruokalusikallinen hiustenhoitoainetta ja yksi ruokalusikallinen glyseriiniä.Sekoita koko seos hyvin homogeeniseksi.

Kolmanneksi levitä valmistettua liuosta puhdistettuun lasipintaan ja levitä se tasaisesti koko alueelle.

Neljänneksi, käsittelyn jälkeen poista tuotteen jäämät varovasti pehmeällä, kuivalla liinalla pyyhkimällä lasia pyörivin liikkein.

Viidenneksi, kuivumisen jälkeen lasiin muodostuu näkymätön suojakalvo , joka estää pölyn ja lian laskeutumisen ikkunoihin.

Tämän yksinkertaisen mutta tehokkaan menetelmän ansiosta voit unohtaa usein toistuvan ikkunanpesun.Tätä menetelmää kokeilleet kotiäidit sanovat, että ikkunoiden puhtaus säilyy useita kuukausia.Nyt voit nauttia ikkunoiden täydellisestä ulkonäöstä ilman ylimääräistä vaivaa.Kokeile itse!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Ikkunat kiiltävät taas hurjasti! Tämä on todella hyödyllinen vinkki, joka auttaa pitämään ikkunat puhtaina pidempään ilman jatkuvaa vaivaa. Kiitos jakamisesta!

    • Kyllä, Maija78, voin vahvistaa että glyseriiniliuos on erittäin tehokas ikkunoiden puhdistuksessa! Olen itse kokeillut tätä menetelmää ja huomannut selvän eron perinteiseen ikkunanpesuun verrattuna. Ikkunat säilyvät puhtaina paljon pidempään, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

  2. Ikkunoiden kiillottaminen voi todella olla haastavaa hommaa, mutta tämä glyseriiniliuoksen vinkki vaikuttaa erittäin lupaavalta! Aion ehdottomasti kokeilla tätä kotona ja toivon, että tämä todella pidentää ikkunoiden puhtaanapitoaikaa.

  3. Uskomattoman helppo ja tehokas menetelmä! Olen itse kokeillut tätä ja ikkunat todella kiiltävät kuin uudet. Suosittelen ehdottomasti kaikille kotiäideille, jotka haluavat säästää aikaa ja vaivaa ikkunanpesussa.

    • Ennen kaikkea, glyseriiniliuos on huomattavasti lempeämpi lasipinnoille verrattuna voimakkaisiin pesuaineisiin, jotka voivat vahingoittaa ja pilata ikkunan pintaa. Lisäksi tämä menetelmä luo suojakalvon, joka pitkäkestoisesti ehkäisee likaa tarttumasta ikkunaan. Kokonaisuudessaan glyseriiniliuos on erittäin tehokas ja helppo valmistaa, joten suosittelen kokeilemaan sitä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten