KotiKeittiön niksitMiten kuivata kastuneet kengät nopeasti: tarvitaan kaksi asiaa ja paistinpannu

Miten kuivata kastuneet kengät nopeasti: tarvitaan kaksi asiaa ja paistinpannu

Kaikki tietävät, kuinka epämiellyttävää jaloille on, kun kengät kastuvat sateessa tai lätäköissä.Erityisen ärsyttävää, jos ei ole mitään varmuutta siitä, että aamuun mennessä ne ehtivät kuivua.Mutta on olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa kuivata kengät nopeasti improvisoitujen keinojen avulla.

Ota ensin tavallista ruokasuolaa ja kaada se ohuena kerroksena kuivalle paistinpannulle.Laita pannu miedolle lämmölle ja paahda suolaa kevyesti 2-3 minuuttia.

Sitten kaada kuuma suola puuvillasukkiin ja aseta ne märkien kenkiesi sisään.Jätä se näin yön yli.

Tänä aikana suola imee hygroskooppisten ominaisuuksiensa ansiosta kaiken ylimääräisen kosteuden kengistäsi.Aamulla voit pukea kengät jalkaasi kuivina ja uudenveroisina!

Tämä pikakiinnitteinen hengenpelastaja pelastaa kastuneet kenkäsi nopeasti ja säästää sinut kuivattelemasta niitä koko päivän.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten