KotiMielenkiintoinenKala ei tartu pannuun: mitä kokeneet emännät lisäävät paistamisen aikana

Kala ei tartu pannuun: mitä kokeneet emännät lisäävät paistamisen aikana

Kalan kypsentäminen on todellinen taito, joka vaatii tiettyjä taitoja ja niksejä.Usein jopa kokeneet kokit kohtaavat ongelman, kun kala hajoaa ja tarttuu pannuun, mikä pilaa ruoan ulkonäön ja maun.

On kuitenkin olemassa yksinkertaisia salaisuuksia, joiden avulla voit välttää nämä ongelmat ja valmistaa täydellistä kalaa.Tutustu näihin ohjeisiin kalan kypsennyksestä, jotta se ei tartu tai pala.

Ensinnäkin sitruunamehu on todellinen siunaus kalanpaistajille.Tätä ainesosaa on jo pitkään käytetty resepteissä sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi.Ennen kuin kaadat kasviöljyä pannulle, lisää hieman sitruunamehua.Tämä estää kalaa hajoamasta ja tarttumasta kiinni ja antaa ruokaan myös erityisen maun.

Kummeliturska- tai koljafileiden (3 kappaletta) valmistukseen käytetään 3 sitruunan viipaleen mehua.Ennen paistamista lisätty ripaus suolaa estää kalaa tarttumasta pannuun.

Kolmanneksi kala on päällystettävä kevyesti jauhoissa tai korppujauhoissa ennen paistamista.Näin saadaan rapea kuori, joka estää kalaa hajoamasta ja tarttumasta pannuun.

Neljänneksi, käytä hyvin kuumennettua kasviöljyä kalan paistamiseen.Liian kylmä öljy saattaa imeytyä kalaan, rasvoittua ja tarttua kiinni.

Viidenneksi, älä käännä kalaa liian usein paistamisen aikana.Anna kalan paistua hyvin toiselta puolelta, ennen kuin käännät sen toiselle puolelle.Tämä estää sitä hajoamasta ja tarttumasta kiinni.

Kuudenneksi , jos huomaat, että kala alkaa tarttua pannuun, lisää hieman kasviöljyä tai sitruunamehua sen ympärille.Tämä auttaa irrottamaan kalan pannusta ja estää tarttumisen jatkumisen.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä voit valmistaa täydellistä kalaa, joka ei hajoa tai tartu pannuun.Ruoka säilyttää houkuttelevan ulkonäkönsä ja herkän makunsa, ja ruoanvalmistus on helppoa ja miellyttävää.Kokeile erilaisia kalatyyppejä ja nauti kulinaarisista mestariteoksistasi!

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

3 KOMMENTIT

  1. Kalaa paistettaessa on tärkeää noudattaa näitä vinkkejä huolellisesti erityisesti silloin, kun haluaa välttää sen tarttumisen pannuun. Kiitos hyvistä neuvoista!

  2. Kala ei tartu pannuun, kun sitruunamehua lisätään ennen paistamista. Tämä niksi on ollut pelastukseni usein! Suosittelen kaikille kalanystäville kokeilemaan tätä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten