KotiMielenkiintoinenKeltainen lika on helppo puhdistaa astiastasi: muista nämä 3 yksinkertaista puhdistusratkaisua

Hyvin hoidettu emäntä on ylpeä keittiönsä kiiltävistä astioista.Huolellisestikin pestyihin lautasiin ja kuppeihin voi kuitenkin muodostua keltaista, epämiellyttävää kerrostumaa.

Mutta älä lannistu – voit päästä eroon tästä liasta yksinkertaisilla kotitalouskeinoilla.Kokeile näitä yksinkertaisia menetelmiä, ja astiasi loistavat jälleen virheettömässä puhtaudessa.

Ensinnäkin ruokasooda on tehokasta.Ota 3 rkl ruokasoodaa litraan kuumaa vettä ja liota astioita liuoksessa 1 tunti tai pidempään, jos likaantuminen on voimakasta.ruokasoodaa, liota astioita liuoksessa 1 tunti tai pidempään, jos kyseessä on voimakas likaantuminen.Sen jälkeen huuhtele vedellä ja pyyhi.

Toiseksi, ruokasoodan ja vetyperoksidin sekoitus yhtä suurina osina antaa hyviä tuloksia.Levitä sitä keltaiseen plakkiin sienellä ja huuhtele se sitten yksinkertaisesti vedellä pois.

Kolmanneksi kokeile kuivavalkaisuaineen ja pesujauheen seosta.Sekoita ne samassa suhteessa ja liuota ne kuumaan veteen (liuoksen pitoisuus riippuu likaantumisasteesta).Liota astioita liuoksessa 3 tuntia ja pese ne sitten huolellisesti.

Näillä yksinkertaisilla korjaustoimenpiteillä voit helposti puhdistaa kaikki astiat keltaisista tahroista.Kallisiin erikoistuotteisiin ei tarvitse käyttää rahaa.Lautasesi ja kuppisi kiiltävät kuin uudet ja näyttävät ruokahalua herättäviltä keittiössä.Kokeile ja nauti tuloksesta!