KotiMielenkiintoinenHunaja voi auttaa sinua ratkaisemaan tärkeitä kotitöitä: muista nämä 5 korvaamatonta lifehackia

Hunaja voi auttaa sinua ratkaisemaan tärkeitä kotitöitä: muista nämä 5 korvaamatonta lifehackia

Hunaja ei ole vain maukas ja terveellinen makea, vaan myös universaali kotitalousapulainen.Tästä ainutlaatuisesta tuotteesta voi olla hyötyä monissa tilanteissa.

Muista nämä 5 terveellisintä tapaa käyttää hunajaa muuhun kuin sen käyttötarkoitukseen:.

Ensinnäkin hunajaa voidaan käyttää pehmentämään käsien ja jalkojen karheaa ihoa.Valmista hunajanaamio, levitä se ongelma-alueille ja peitä kalvolla 20 minuutin ajan.Huuhtele sitten pois lämpimällä vedellä, ja ihosi on sileä ja kosteutettu.

Toiseksi muurahaisten torjumiseksi sekoita hunajaa pieneen määrään boorihappoa ja aseta tämä syötti muurahaisten asuinpaikoille.Mutta ole varovainen – pidä se poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta!

Kolmanneksi, jos kärsit usein närästyksestä , hunajaliuos, johon on lisätty sitruunamehua, voi auttaa lievittämään oireita ja tasapainottamaan vatsan happamuutta.

Neljänneksi, jos haluat pidentää leikkokukkien käyttöikää , lisää vesimaljaan ruokalusikallinen hunajan ja etikan liuosta – makeus ravitsee kasveja ja happo tappaa haitalliset bakteerit.

Viidenneksi, jos vahingossa liioittelet mausteiden kanssa ruokaa valmistaessasi, vain yksi lusikallinen hunajaa sekoitettuna limemehuun auttaa pehmentämään mausteista makua.

Älä rajoita hunajan käyttöä ruoanlaittoon.Tästä ainutlaatuisesta tuotteesta voi olla suuri apu monilla eri aloilla! Käytä sen ominaisuuksia kotisi ja perheesi hyväksi!

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Hunaja on todella korvaamaton apu monilla elämän osa-alueilla. Sen monipuoliset käyttötarkoitukset tekevät siitä todellisen aarteen kotona. Erityisesti hunajan hyödyntäminen ihonhoidossa ja ruoanlaitossa on tehokasta ja terveellistä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä vinkkejä ja hyödyntämään hunajan maagisia ominaisuuksia arjessa!

  2. Hunaja voi todella olla monipuolinen ja hyödyllinen kotona! Itsekin olen kokeillut muutamia näistä käyttötavoista, ja täytyy sanoa, että olen yllättynyt niiden tehokkuudesta. Erityisesti hunajanaamio auttaa iho-ongelmiin ja kukkien tuoreuden pidentämiseen hunajan avulla on aivan mahtava vinkki! Kannattaa ehdottomasti hyödyntää hunajaa monipuolisesti kotitöissä.

  3. Hunaja todella auttaa monissa kotitöissä! Olen itse kokeillut hunajanaamiota ja se teki ihoni todella pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ihanaa, kun luonnonmukaiset vaihtoehdot toimivat niin hyvin! Kiitos vinkistä!

  4. Hunaja on todella monipuolinen tuote kotona käytettäväksi. Se auttaa pehmentämään ihoa, torjumaan muurahaisia, lievittämään närästystä, pidentämään leikkokukkien käyttöikää ja pehmentämään liian mausteista ruokaa. Kannattaa hyödyntää hunajan hyödyllisiä ominaisuuksia monipuolisesti arjen askareissa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten