Valurautapannu – on jokaisen keittiön välttämätön ominaisuus, joka on usein peritty isoäidiltämme.Ajan myötä sen ulkonäkö jättää kuitenkin toivomisen varaa: siinä on tunkkaista nokea ja paksu rasvakerros, josta on vaikea päästä eroon.
Mutta sinun ei tarvitse olla huolissasi! On olemassa tehokas tapa palauttaa valurautaiset keittoastiasi koskematon ulkonäkö.Näillä yksinkertaisilla toimenpiteillä pannusi kiiltää kuin uusi.
Vaiheittaiset ohjeet valurautapannun puhdistamiseen noesta ja rasvasta:.
Noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit palauttaa valurautapannun alkuperäisen ulkonäkönsä ja palauttaa sen tarttumattomuusominaisuudet.Ammoniakki pehmentää ja liuottaa tunkkaisenkin noen ja rasvan, kun taas etikkaliuos ja paahtaminen auttavat uudistamaan pannun pinnan.
Quelle: pogovorim.by
Valurautapannut pysyvät vapaina rasvasta ja noesta! Olen itse kokeillut tätä metodia, ja voin vahvistaa sen tehokkuuden. Tuntuu kuin pannut olisivat saaneet uuden elämän.
Valurautainen paistinpannu on todellakin keittiön välttämätön työkalu! Olen itse kokeillut näitä ohjeita ja pannuni kiiltää nyt kuin uusi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä menetelmää kaikille valurautapannun omistajille.
Olenko ymmärtänyt oikein, että ammoniakki ja etikka ovat tehokkaita keinoja puhdistaa valurautapannut? Onko näitä turvallista käyttää keittiössä?