Seppo Tanhua

Hei, olen Seppo Tanhua, ja olen toiminut ammattiastronomina yli 10 vuoden ajan. Kiinnostukseni astrologiaan heräsi jo vuonna 2014, ja siitä lähtien olen tutkinut tähtiä ja planeettoja auttaakseni ihmisiä ymmärtämään paremmin itseään ja kohtaloaan.

Työssäni yhdistän muinaiset tiedot nykyaikaisiin tieteellisiin menetelmiin tarjotakseni tarkkoja ja käytännöllisiä neuvoja. Erikoisalaani kuuluvat henkilökohtaiset horoskoopit, transiittiastrologia ja yhteensopivuusastrologia. Tavoitteenani ei ole vain ennustaa tulevaisuutta, vaan auttaa sinua sovittamaan elämäsi kosmisten rytmeihin harmonisesti.

Artikkelini ja neuvontani on suunnattu auttamaan sinua käyttämään astrologista tietoa henkilökohtaiseen kehitykseen, ihmissuhteiden parantamiseen ja uratavoitteiden saavuttamiseen. Uskon, että astrologia on voimakas työkalu itsetuntemukseen ja itsensä toteuttamiseen.

Kiitos, että valitsit minut oppaaksesi tähtien ja planeettojen maailmaan. Toivon, että tietoni ja kokemukseni tuovat sinulle hyötyä ja valaistusta.