KotiEstilo de vidaLos vecinos se morirán de envidia: estas variedades de berenjena fructifican como...

Los vecinos se morirán de envidia: estas variedades de berenjena fructifican como locas

Al plantar cultivos en el huerto, poca gente pasa por alto las berenjenas.Pero todo dachnik quiere que la fruta crezca grande y brillante.Se nombran tres variedades de berenjenas que fructifican como locas.

Una de las mejores se considera una variedad llamada ’Robin Hood’.Los expertos señalan que es completamente indiferente a las condiciones y es capaz de crecer incluso en el norte.Las propias berenjenas crecen grandes y también son resistentes a diversas infecciones.Bastará con regar el cultivo a tiempo.

La segunda fue la variedad ’Purple Miracle F1’.No es menos versátil que la anterior y no requiere cuidados especiales.La planta ni siquiera necesita mucha luz – la variedad da fruto incluso a la sombra.

Los expertos también han nombrado a la variedad ’Bagheera F1’ como una buena opción para la dacha.Se caracteriza por frutos especialmente grandes.Una berenjena puede alcanzar un peso de 300 gramos o más, subraya el portal ’Dot’.

Antes se conoció el secreto que cuadruplicará la cosecha de fresas.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

6 KOMMENTIT

  1. ¡Qué interesante artículo! Creo que estas variedades de berenjena serían una excelente adición a mi huerto. Me encantaría probar a plantar la ’Robin Hood’ y disfrutar de sus frutos grandes y resistentes a enfermedades. ¡Gracias por compartir esta información tan útil!

  2. Olen täysin samaa mieltä! Nämä berberiinilajikkeet todellakin tuottavat uskomattoman hyvin. ’Robin Hood’ on ehdottomasti yksi parhaista – sen hedelmät ovat suuria ja kestäviä erilaisille taudeille. Ei tarvita paljoa vaivaa, ja sato on taattu. Myös ’Purple Miracle F1’ vaikuttaa lupaavalta vaihtoehdolta, samoin kuin ’Bagheera F1’! Kiitos vinkistä!

    • Kyllä, nämä berinjenalajikkeet ovat todella tuotteliaita! ’Robin Hood’ ja ’Purple Miracle F1’ ovat molemmat erittäin sopeutuvaisia ja helppoja kasvattaa. Eivät vaadi erityishoitoa ja voivat menestyä hyvin erilaisissa olosuhteissa. Suosittelen niitä myös aloittelijoille dachnikille.

  3. Voisivatko naapurit kuolla kateudesta: ovatko nämä munakoisolaadut todella niin tuotteliaita kuin väitetään? Artikkelissa mainitaan kolme huippusuosittua munakoisolaatua, mutta voiko niiden kasvattamista todella verrata villiin hedelmällisyyteen?

    • Kyllä, nämä munakoisolaadut todella ovat niin tuotteliaita kuin sanotaan! Etenkin ’Robin Hood’ on erittäin vaivaton kasvattaa ja antaa suuria ja kestäviä munakoisoja. ’Purple Miracle F1’ puolestaan ei tarvitse paljoa valoa ja voi tuottaa hedelmää jopa varjossa. ’Bagheera F1’ erottuu suurilla hedelmillään, jotka voivat painaa jopa yli 300 grammaa. Ei siis ihme, että naapurit saattavat kadehtia onnistunutta satoasi!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten