KotiKodin kukoistusVanhojen CD-levyjen käyttö: 8 hyödyllistä elämäntapahakkeria kotiin ja kotitalouteen

Vanhojen CD-levyjen käyttö: 8 hyödyllistä elämäntapahakkeria kotiin ja kotitalouteen

Nykyään harva enää muistaa CD-levyjen olemassaoloa – kaikki musiikki, elokuvat ja ohjelmistot ovat jo kauan sitten siirtyneet digitaaliseen muotoon.Monilla ihmisillä on kuitenkin edelleen mittavat levykokoelmat pölyttymässä hyllyssään.Ja vanhoista CD-levyistä voi tehdä omaperäisiä sisustuselementtejä, hyödyllisiä kotitaloustarvikkeita tai jopa käyttää niitä puutarhassa! Mikä olisikaan parempaa kuin puhaltaa uusi elämä tarpeettomalta tuntuneelle romulle?

Älä kuitenkaan kiirehdi heittämään kokoelmaa pois – levyt voidaan muuttaa omaperäisiksi sisustuselementeiksi tai kodin hyödyllisiksi esineiksi.Katsotaanpa mielenkiintoisimpia ideoita CD-levyjen käyttöön, joiden avulla voit tarkastella näitä digitaalisen aikakauden harvinaisuuksia uudella tavalla ja löytää niille arvoisensa paikan kodissasi.

Ensinnäkin CD-levyistä on helppo tehdä epätavallinen lamppu – liimaa levyt muotoonsa ja pujota reikien läpi kranssi.Siihen kuluu hyvin vähän aikaa.

Toiseksi applikaatioilla, nauhoilla koristellut tai yksinkertaisesti maalatut levyt sopivat loistavasti kuumien kuppien pidikkeiksi.

Kolmanneksi, yhdistämällä CD-levyt reikien läpi kulkevalla langalla voit tehdä tyylikkään koristeellisen verhon.

Neljänneksi, liimaamalla pieniä levyjen kappaleita eri pinnoille voit tehdä näyttäviä hologrammimosaiikkeja.Voit jopa liimata paloja paidan kaulukseen ja tehdä vaatekappaleeseen omaperäisen ja kiiltävän koristeen.

Viidenneksi, 7 levyn avulla kätevä paperiteline on koottu muutamassa minuutissa – ne on osittain sahattava ja työnnettävä toisiinsa.

Kuudenneksi, CD-levyjä voi käyttää alkuperäisten seinäkellojen tekemiseen minkä tahansa muotoilun mukaan – ole vain kekseliäs!

Seitsemänneksi, ripustamalla levyt puutarhaan voit tehokkaasti pelotella linnut pois hohtavilla pinnoilla, jotta ne eivät nokkisi satoasi.

Kahdeksanneksi, liimaamalla CD-levyn paloja paperimassasta tehtyyn palloon saat iloisen diskopallon huoneen sisustukseen.

Kuten näet, vanhoille CD-levyille voi löytää mielenkiintoisia ja hyödyllisiä käyttötarkoituksia!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten