KotiVinkit vaatteiden hoitoonVanha nahkalaukku kiiltää taas: pyyhkiminen mikkelivesiliuoksella auttaa

Vanha nahkalaukku kiiltää taas: pyyhkiminen mikkelivesiliuoksella auttaa

Nahka käsilaukut – se ei ole vain toiminnallinen lisävaruste, vaan myös tärkeä osa kuvaa, jonka pitäisi aina näyttää moitteettomalta.Valitettavasti ajan myötä suosikkikäsilaukkusi menettävät alkuperäisen kiiltonsa jatkuvan käytön ja lian vuoksi.

Mutta älä huoli – ei ole vaikeaa palauttaa niiden houkutteleva ulkonäkö yhden edullisen korjaustoimenpiteen avulla.Tänään kerromme sinulle nahkalaukkujen tehokkaan puhdistuksen salaisuudesta micellar-veden avulla.

Ohjeet käsilaukkujen puhdistamiseen mikkelivedellä:.

VAIHE 1 : Osta kaupasta budjettiversio micellar water – kalliita tuotteita ei tarvita.

VAIHE 2 : kostuta puuvillakiekko mikkelivedellä ja purista ylimääräinen neste pois.

VAIHE 3 : Pyyhi pussin pinta varovasti kostutetulla levyllä kiinnittäen erityistä huomiota likaantuneisiin kohtiin.

VAIHE 4 : Jos haluat poistaa itsepäiset tahrat, voit levittää hieman mikkelivettä suoraan niihin ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin ajan.

STEP 5 : puhdistuksen jälkeen pyyhi laukku yksinkertaisesti kuivalla, puhtaalla liinalla – micellar water ei jätä raitoja.

Micellar-vedellä voidaan puhdistaa laukkuja ja kenkiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista – nahasta, nupukista, tekstiileistä.Se on turvallinen ja hellävarainen menetelmä, joka ei vahingoita esineitä.Jos haluat erityisen hellävaraisen kosketuksen, voit turvautua glyseriinin käyttöön tuoreiden pienten tahrojen poistamiseksi.

Noudata näitä yksinkertaisia sääntöjä ja älä tuhlaa ylimääräistä rahaa ammattimaiseen kemialliseen pesuun – micellar-vedestä tulee edullinen ja tehokas avustaja tyylikkäiden asusteiden hoidossa, ja käsilaukut näyttävät aina virheettömiltä!