KotiVinkit vaatteiden hoitoonVanha nahkalaukku kiiltää taas: pyyhkiminen mikkelivesiliuoksella auttaa

Vanha nahkalaukku kiiltää taas: pyyhkiminen mikkelivesiliuoksella auttaa

Nahka käsilaukut – se ei ole vain toiminnallinen lisävaruste, vaan myös tärkeä osa kuvaa, jonka pitäisi aina näyttää moitteettomalta.Valitettavasti ajan myötä suosikkikäsilaukkusi menettävät alkuperäisen kiiltonsa jatkuvan käytön ja lian vuoksi.

Mutta älä huoli – ei ole vaikeaa palauttaa niiden houkutteleva ulkonäkö yhden edullisen korjaustoimenpiteen avulla.Tänään kerromme sinulle nahkalaukkujen tehokkaan puhdistuksen salaisuudesta micellar-veden avulla.

Ohjeet käsilaukkujen puhdistamiseen mikkelivedellä:.

VAIHE 1 : Osta kaupasta budjettiversio micellar water – kalliita tuotteita ei tarvita.

VAIHE 2 : kostuta puuvillakiekko mikkelivedellä ja purista ylimääräinen neste pois.

VAIHE 3 : Pyyhi pussin pinta varovasti kostutetulla levyllä kiinnittäen erityistä huomiota likaantuneisiin kohtiin.

VAIHE 4 : Jos haluat poistaa itsepäiset tahrat, voit levittää hieman mikkelivettä suoraan niihin ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin ajan.

STEP 5 : puhdistuksen jälkeen pyyhi laukku yksinkertaisesti kuivalla, puhtaalla liinalla – micellar water ei jätä raitoja.

Micellar-vedellä voidaan puhdistaa laukkuja ja kenkiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista – nahasta, nupukista, tekstiileistä.Se on turvallinen ja hellävarainen menetelmä, joka ei vahingoita esineitä.Jos haluat erityisen hellävaraisen kosketuksen, voit turvautua glyseriinin käyttöön tuoreiden pienten tahrojen poistamiseksi.

Noudata näitä yksinkertaisia sääntöjä ja älä tuhlaa ylimääräistä rahaa ammattimaiseen kemialliseen pesuun – micellar-vedestä tulee edullinen ja tehokas avustaja tyylikkäiden asusteiden hoidossa, ja käsilaukut näyttävät aina virheettömiltä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Onko mikkelivesiliuoksen käyttö todella tehokas tapa pitää nahkalaukut moitteettomassa kunnossa? Entä voidaanko sitä käyttää kaikkien nahkalaukkujen puhdistukseen?

  2. Täytyykö mikkeliveden olla tietynlaista vai käykö ihan perusmarketin versiokin? Entä onko se turvallista käyttää kaikentyyppisille nahkalaukuille?

    • Kyllä, perusmarketin versio mikkelivedestä käy mainiosti! Micellar-vesi on yleensä hellävarainen puhdistusaine, joka sopii monenlaisille nahkalaukuille. Se on turvallinen valinta eri materiaaleille, kuten nahalle, nupukille ja tekstiileille. Voit siis huoletta käyttää sitä suosikkikäsilaukkujesi puhdistamiseen.

  3. Nahkalaukkujen puhdistaminen mikkelivedellä vaikuttaa olevan todella tehokas ja helppo tapa palauttaa niiden alkuperäinen kiilto ja siisteys. Kiitos vinkistä!

  4. Vanha nahkalaukkuni kiiltää nyt taas kiitos tälle vinkille! Micellar-vesi todella toimii ihmeitä nahkalaukkujen puhdistuksessa. Ei tarvitse enää käyttää kalliita tuotteita, vaan tämä on helppo ja edullinen tapa saada laukku taas näyttämään hyvältä.

  5. Nahkalaukut ovat todellakin tärkeä osa tyylikkyyttä, ja on hienoa kuulla, että niiden kiillon voi palauttaa helposti mikkeliveden avulla. Mikkelivedellä puhdistaminen vaikuttaa olevan lempeä ja tehokas tapa pitää laukut ja kengät kunnossa eri materiaaleista riippumatta. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten