KotiEstilo de vidaUna vieja mancha en el ante se evaporará: un milagro ante sus...

Una vieja mancha en el ante se evaporará: un milagro ante sus ojos – sólo tiene que coger una sartén

Los propietarios de bolsos de ante saben que estos productos no se pueden lavar, ni a máquina ni a mano.En este caso, las manchas se eliminan con vapor.

Las zonas sucias deben pasarse cuidadosamente con una plancha, y luego con un cepillo especial para ante.Deje secar el tejido y alise el pelo.

El ante también se cuece al vapor sobre un recipiente con agua caliente.En el proceso de limpieza no se puede frotar con fuerza, para no deformar el producto, escribe el portal ’Limpieza.Online’.

Anteriormente se dio a conocer cómo secar rápidamente los entrenadores y zapatillas de deporte.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Vanha tahra antiloista haihtuu: ihme silmiesi edessä – sinun tarvitsee vain ottaa paistinpannu. Antilaukkujen omistajat tietävät, että näitä tuotteita ei voi pestä, ei koneessa eikä käsin. Tässä tapauksessa tahrat poistetaan höyryllä. Likaiset alueet on käsiteltävä varovasti silitysraudalla ja sitten erityisellä antiharjalla. Anna kankaan kuivua ja harjaa sileäksi. Antti keitetään myös höyryllä kattilassa kuumassa vedessä. Puhdistuksen aikana ei saa hankaa kovaa, jotta tuote ei muotoutuisi, kirjoittaa ’Limpieza.Online’ -portaali. Aiemmin kerrottiin, kuinka nopeasti kuivata lenkkarit ja urheilukengät.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten