KotiEstilo de vidaUna sola pastilla y no reconocerá su huerto: nunca antes había oído...

Una sola pastilla y no reconocerá su huerto: nunca antes había oído hablar de este tipo de abono

Con el calor del día, las plantas del huerto necesitan alimentación foliar.Pruebe este método inusual, fácil de preparar y con un efecto impresionante.

Usted necesitará la espirulina, que se vende en la farmacia.Hay que triturar una tableta, verter sobre ella una pequeña cantidad de agua y dejarla en infusión durante algún tiempo.

Después, vierte el remedio en un litro de agua.Pulverice las hojas para que las plantas se ’alimenten’ con yodo orgánico.A las flores les gustará especialmente este remedio y se alegrarán de su exuberante crecimiento, informa Vsaduidoma.com.

Anteriormente, se supo por qué los hortelanos experimentados compran jabón en paquetes.

1. Yksi tabletti ja puutarha on kuin uudistunut: en ole koskaan kuullutkaan tästä lannoitteesta. Päivän lämmössä puutarhan kasvit tarvitsevat lehtilannoitetta. Kokeile tätä epätavallista, helppoa ja vaikuttavaa menetelmää.

Tarvitset spirulinan, jota myydään apteekissa. Sinun tulee jauhaa tabletti, kaataa päälle hieman vettä ja antaa sen hautua jonkin aikaa.

Sitten kaada seos litraan vettä. Suihkuta lehdet, jotta kasvit ’syövät’ orgaanista jodia. Kukat erityisesti pitävät tästä valmistusaineesta ja ilahtuvat rehevästä kasvustaan, kertoo Vsaduidoma.com. Aikaisemmin kerrottiin, miksi kokeneet puutarhurit ostavat saippuaa paketeissa.

2. Yksi pilleri ja et tunnista enää omaa puutarhaasi: en ole koskaan aiemmin kuullut tästä lannoitteesta. Lämpimän päivän aikaan puutarhan kasvit tarvitsevat lehtilannoitusta. Kokeile tätä epätavallista ja helposti valmistettavaa menetelmää, jolla on vaikuttava vaikutus. Tarvitset spiruliinia, joka ostetaan apteekista. Tabletti pitää murskata, kaataa päälle vähän vettä ja antaa sen hautua jonkin aikaa. Sitten kaada seos litraan vettä. Sumuta lehdet, jotta kasvit saavat ’ravintoa’ orgaanisesta jodista. Kukat erityisesti pitävät tästä ja ilahtuvat rehevästä kasvustaan, kertoo Vsaduidoma.com. Aikaisemmin kuultiin miksi kokeneet puutarhurit ostavat saippuaa pakkausmuodossa.

3. Yksi pilleri ja et tunnista omaa puutarhaasi: en ole koskaan aikaisemmin kuullut tästä lannoitteesta. Päivän kuumuudessa puutarhan kasvit tarvitsevat lehtiruokintaa. Kokeile tätä epätavallista, helposti valmistettavaa menetelmää, jolla on vaikuttava vaikutus.

4. Yhden pillerin ja kasvimaasi on kuin vieras: en aiemmin ollut kuullut tästä lannoitetyypistä. Päivän kuumuudessa kasvimaan kasvit tarvitsevat lehtiruokintaa. Kokeile tätä epätavallista, helposti valmistettavaa ja vaikuttavaa menetelmää. Tarvitset spirulinaa, jota myydään apteekissa. Tabletti täytyy jauhaa, kaataa päälle hieman vettä ja antaa sen hautua hetken aikaa. Sitten kaada seos litraan vettä. Suihkuta lehtiä, jotta kasvit saavat ”ravintolisää” orgaanisesta jodista. Kukat erityisesti pitävät tästä aineesta ja ilahtuvat rehevästä kasvusta, kertoo Vsaduidoma.com. Aiemminhan tiedettiin, miksi kokeneet puutarhurit ostavat saippuata pakkauksissa.

5. Vain yhden pillerin ja et tunnista puutarhaasi: En ole koskaan kuullut tällaisesta lannoitteesta aiemmin.
    Helteisen päivän aikana puutarhan kasvit tarvitsevat lehtiruokintaa. Kokeile tätä epätavallista, helppoa ja vaikuttavaa valmistusmenetelmää.
    Tarvitset spirulinaa, jota myydään apteekissa. Sinun tulee jauhaa yksi tabletti, kaataa pieni määrä vettä sen päälle ja antaa sen hautua jonkin aikaa.
    Sitten kaada seos litraan vettä. Suihkuta lehtiä jotta kasvit ’syövät’ orgaanista jodia. Kukat erityisesti pitävät tästä valmisteesta ja ilahtuvat rehevästä kasvustaan, kertoo Vsaduidoma.com.
    Aiemmin saatiin tietää, miksi kokeneet puutarhurit ostavat saippuaa paketeissa.