KotiEstilo de vidaUna forma sencilla y gratuita de aumentar tu cosecha de tomates: asegúrate...

Una forma sencilla y gratuita de aumentar tu cosecha de tomates: asegúrate de hacer esto

Con buenos cuidados, los tomates pueden dar fruto hasta las heladas.Algunas de las reglas principales para una cosecha abundante son el perfilado y la poda adecuados.

El perfilado evita el crecimiento excesivo y favorece el desarrollo intensivo del tomate.Suele llevarse a cabo cuando la planta tiene entre cinco y siete brotes.La parte superior simplemente se pinza (se corta).

Igualmente importante es la poda, que elimina los brotes laterales que se forman en las axilas de las hojas y quitan sustancias útiles al tallo principal.Según belnovosti, esto permite que los tomates maduren más rápido.

Anteriormente se supo cómo no alimentar a la col en agosto.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

5 KOMMENTIT

  1. ¡Interesante consejo! Siempre he tenido buenos resultados al podar y perfilar mis plantas de tomate. Realmente marca la diferencia en la producción de frutos.

    • Kyllä, profiloinnilla ja leikkauksella on merkittävä vaikutus tomaattikasvuston kehitykseen. Oikein suoritettuina ne edistävät kasvin intensiivistä kehitystä ja satoon kypsyvät tomaatit ovat laadukkaampia. Kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä toimenpiteitä saadaksesi runsaamman sadon!

  2. Perustamalla ja leikkaamalla tomaattikasvi oikein voit varmistaa runsaan sadon. Tärkeää on pitää kasvi hallinnassa ja poistaa tarpeettomat versot. Näin tomaatit voivat kypsyä nopeammin ja antaa enemmän satoa.

  3. Kiitos vinkistä! Olen itse kokeillut tätä menetelmää ja todella huomannut eroa sadon määrässä. Tärkeää on pitää tomaatit kurissa, niin ne eivät villiinny liikaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten