KotiMielenkiintoinenTylli on kuin uusi: muista nämä ominaisuudet kankaan pesussa ja kuivauksessa

Tylli on kuin uusi: muista nämä ominaisuudet kankaan pesussa ja kuivauksessa

Ikkunoiden koristelu on tärkeässä asemassa viihtyisän ja esteettisen ilmapiirin luomisessa huoneeseen.Ohut tylli, joka laskeutuu sirosti taitteina, antaa sisustukselle keveyttä ja ilmavuutta.

Ajan myötä hienoin tylli voi kuitenkin menettää viehättävyyttään likaantumisen ja haalistumisen vuoksi.Sen koskemattoman kauneuden säilyttämiseksi on noudatettava tämän herkän kankaan erityisiä hoito- ja pesusääntöjä.

Ensinnäkin tylliä on puhdistettava nestemäisillä pesuaineilla eikä pesujauheella.Nestemäiset pesuaineet poistavat lian hellävaraisesti eivätkä vahingoita kankaan kuituja.

Toiseksi , sinun tulisi asettaa automaattinen pesukoneesi mahdollisimman hellävaraiseen pesutilaan, jossa lämpötila on alhainen, noin 30 celsiusastetta.Tämä riittää poistamaan harmaan patinan ja palauttamaan tylli alkuperäisen valkoisen värin.

Kolmanneksi , jos tylissä on tahroja, ne on käsiteltävä ennen pesukoneeseen laittamista.Jos vakavia likaantumisia ei ole, kankaan liottaminen saippuavedessä enintään 12 tunnin ajan auttaa tehostamaan pesun vaikutusta.

Viidenneksi , tylli on kuivattava pystyasennossa, parhaiten ripustettuna reunalistalle.Pohjan alle olisi asetettava allas, jotta tippuva vesi kerätään ja estetään lattianpäällysteen pilaantuminen.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit pitää tylliesi upeana ja pidentää sen käyttöikää.Tämän herkän kankaan hellävarainen käsittely ja oikean pesuohjelman noudattaminen pitävät sen kevyenä, ilmavana ja koskemattomana!

1. Tylli on uusi ja raikas elementti sisustuksessa. On tärkeää muistaa nämä keskeiset hoito-ohjeet sen kauneuden säilyttämiseksi. Pidän erityisesti siitä, miten kevyttä ja ilmavaa tunnelmaa tylli voi huoneeseen tuoda.

2. Ikkunoiden koristelu on minusta todella tärkeää, ja ohut tylli luo mukavan keveän tunnelman huoneeseen. On tärkeää hoitaa ja pestä tyllejä oikeaoppisesti, jotta ne säilyttävät kauneutensa pitkään. Nestemäiset pesuaineet ovat paras valinta tylleille, ja pesukoneen tulisi olla hellävarainen lämpötilaltaan. Tahrojen kohdalla liotus ennen pesua auttaa. Muista myös oikea kuivausasento, jotta tylli säilyy virheettömänä. Kiitos hyvistä vinkeistä!

3. Tyylisi on kuin uusi: muista näyttävät ominaisuudet kankaan pesussa ja kuivauksessa. Ikkunoiden koristelu on tärkeässä asemassa viihtyisän ja esteettisen ilmapiirin luomisessa huoneeseen. Ohut tylli, joka laskeutuu sirosti taitteina, antaa sisustukselle keveyttä ja ilmavuutta. Ajan myötä hienoin tyllisi voi kuitenkin menettää viehättävyytensä likaantumisen ja haalistumisen vuoksi. Sen koskemattoman kauneuden säilyttämiseksi on noudatettava tämän herkän kankaan erityisiä hoito- ja pesusääntöjä. Ensinnäkin tyllisi on puhdistettava nestemäisillä pesuaineilla eikä pesujauheella. Nestemäiset pesuaineet poistavat lian hellävaraisesti eivätkä vahingoita kankaan kuituja. Toiseksi sinun tulisi asettaa automaattinen pesukoneesi mahdollisimman hellävaraiseen pesutilaan, jossa lämpötila on alhainen, noin 30 celsiusastetta. Tämä riittää poistamaan harmaan patinan ja palauttamaan tyllisi alkuperäisen valkoisen värin. Kolmanneksi, jos tylissäsi on tahroja, ne on käsiteltävä ennen pesukoneeseen laittamista. Jos vakavia likaantumisia ei ole, kankaan liottaminen saippuavedessä enintään 12 tunnin ajan auttaa tehostamaan pesun vaikutusta. Neljänneksi on tärkeää kytkeä linkoustila pois päältä tai asettaa kierrosten vähimmäismäärä, jotta vältetään vääntyminen ja pörröytyminen ohuisiin kankaisiin. Viidenneksi tyllisi on kuivattava pystyasennossa, parhaiten ripustettuna reunalistalle. Pohjan alle olisi asetettava allas, jotta tippuva vesi kerätään ja estetään lattianpäällysteen pilaantuminen. Noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit pitää tyllisi upeana ja pidentää sen käyttöikää.

4. Tylli on todellakin kaunis ja kevyt sisustuselementti, mutta sen hoito vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. On tärkeää noudattaa annettuja ohjeita pesussa ja kuivauksessa, jotta tylli säilyy kauniina ja kestävänä pitkään.

• Käsittele vaikeat tahrat tylissä ennen pesua saippuavedellä ja anna liota noin 12 tuntia. Tämä auttaa puhdistamaan tyllin tehokkaasti pesun aikana.