KotiKotitalousvinkitTee elämä mökillä vaikeaksi: Puutarhurit eivät suosittele näiden 5 kasvin istuttamista

Tee elämä mökillä vaikeaksi: Puutarhurit eivät suosittele näiden 5 kasvin istuttamista

Puutarha vaatii jatkuvaa huomiota ja hoitoa.Jotkut kasvit voivat kuitenkin aiheuttaa enemmän harmia kuin iloa aggressiivisen luonteensa ja ei-toivottujen ominaisuuksiensa vuoksi.

Turhien ongelmien välttämiseksi on tärkeää tietää, minkä kasviston edustajien kanssa ei kannata sekaantua.

Ensinnäkin tuoksuva minttu voi olla todellinen puutarhakatastrofi, koska sen aggressiivinen juuristo on äärimmäisen vaikea hallita.

Toiseksi ryömivä jasmiini kasvaa myös nopeasti ja voi kilpailla jopa itsensä kanssa tilasta.

Kolmanneksi, varokaa pienikukkaista periwinkeliä.Viehättävästä ulkonäöstään huolimatta tämä itsekäs kasvi valtaa nopeasti alueen ja syrjäyttää häikäilemättömästi naapurinsa.

Neljänneksi, Highlander leviää siementen avulla ja pystyy valtaamaan suuria alueita muutamassa päivässä.

Viidenneksi, älä anna ohranmarjan värikkään ulkonäön vietellä – sen piikkiset oksat ja leviämiskyky aiheuttavat paljon ongelmia.Lisäksi jotkut lajit toimivat vaarallisen ruusutautien levittäjinä.

Ole valppaana kasveja valitessasi ja poista ei-toivotut hyökkääjät ajoissa.Silloin puutarhasi näyttää aina huolitellulta ja esteettisesti miellyttävältä, ja vältyt turhilta vaikeuksilta sen hoidossa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Onko todella totta, että tuoksuva minttu voi olla niin hankala kasvi puutarhassa? Entä miten varmistaa, ettei ryömivä jasmiini pääse leviämään liikaa?

  2. Puutarha vaatii jatkuvaa huomiota ja hoitoa. En suosittele istuttamaan näitä 5 kasvia, jotka voivat aiheuttaa enemmän harmia kuin iloa. Valitse kasvit viisaasti ja pidä puutarhakatastrofit loitolla!

  3. Puutarhurina en todellakaan suosittele näiden 5 kasvin istuttamista! Ne aiheuttavat enemmän harmia kuin iloa, ja puutarhan hoito on haastavaa niiden kanssa. Parasta välttää näitä kasveja ja pitää puutarha hallinnassa.

  4. Pidän täysin samasta mielipiteestä! Puutarhanhoito on ihanaa, mutta tietyt kasvit voivat todella tehdä siitä painajaista. Olen itsekin joutunut taistelemaan minttua vastaan, ja se vei valtavan työn saada se hallintaan. On tärkeää valita huolellisesti, mitä istuttaa, jotta säästyy suurilta vaikeuksilta myöhemmin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten